чет окт 08, 2020 8:25 pmdikata1988 написа: Здравейте колеги днес си монтирам и инсталирах Wi-fi модул на горелка рб 30 стар сравнително лесно стана,до тук всичко добре но след като вляза в приложението на Натурела останах разочарован....мога да промяням само настройките на таймер на помпа градуси включване и изключване..... Та звъннах на Натурела и от там мн любезно ми обясниха че всички други настройки са ограничени от Грейко,а на мен ми се искаше да имам достъп до всички настройки!Някой запознат ли е повече може ли тези ограничения да се премахнат от Грейко?БлагодаряНье.
Това е по изискване на Грейко и се случи достатъчно отдавна, та би могъл да се информираш предварително.
Какво искаш да променяш от разстояние, освен тези неща? Настройки по горенето?!! Как, след като не си до горелката, а на Бахамите и не виждаш какво се случва с горелката?!
Това не е направено в твой ущърб- повярвай!
Само едно soft сравнение с кондензен газов котел Бош и интернет контролируем, модулираy котела термостат.
Мога да променям градусите на отопление в къщата (отделните помещения), както и температурата на БГВ, както и седмичният (дневен) график. Другите настройки са ми възможни само от менюто на самият котел.
Та, улави ли са германските инженери или наще са се нещо побъркали?!