чет окт 15, 2020 9:03 amПеш написа: Благодаря ти за коментара, ние също сме много притеснени за тази част от къщата с високия таван, много ни допадна идеята и ми харесва.За гаража ще се паркира кола и колелаПърво, най-първо: поздравления за начинанието! Голямо приключение е. Едно ще ви кажа, като човек, който премина и преминава през това. Ако слушате и се съобразявате с всички, накрая това няма да е вашата къща - с всичките ѝ недостатъци. Моят единствен съвет е се информирате за енергийната ефективност на конкретния проект, за да ви радва, а да не тежи. Стискам палци, кураж и смело напред!.
С какво го отоплявате при вас, ние сме решили цялата къща да е на пелети, като дневната ще е с подово. Бих се радвал още някой да сподели мнение.
чет окт 15, 2020 10:15 amРуди написа: Относно плановете имам смущения, които разбира се, са си лично мнение:Извинявай, че те цитирам, ако ти не беше споделил, аз също щях да си мълча:
Фасада югоизток - водка Абсолют? Това как въобще минава за архитектура?!? Северозападната пък е обидно семпла... На другите едни стъпаловидни коти... уж теренът беше равен, това защо?
Хубавите неща в проекта са много, дано да се изпълнят! Обаче недостатъците 100% ще са си така, както са проектирани, ако не и по-зле.