вт окт 20, 2020 9:53 pmSoviet_Soldier написа: С пила се зачиства шината, като се поизноси, даже е хубаво да се подравни с по-сериозен инструмент, защото понякога едната част се износва повече от другата и започва да завлича разреза накриво.Извинявай, ако отново дразня нежната ти душичка, но се чувствам длъжен, заради мнозината които ще ти повярват, да те поправя.
Профитата да не ми се сърдят!
С плоската пила, освен ограничителят на подаването, се отстраняват и "мустаците", които се появяват от Външната страна на шината. Това по никой начин не влияе на разреза. Не мога да си представя по сериозен инструмент от пиличката за 5 лева на Щил. За да тегли и криви разрезът, някой е окепазил веригата с облата пила- неправилно и неравномерно заточване, поради липса на опит и ръчичка.
Бойче, липсва ти практика. Само с четенье Месия не се става.
Преди малко изгорих сместа, приготвена преди около половин година и вече съм спокоен.
Хора с резачки, купувайте си хубаво масло, дори за домашна употреба!
Така, в следващите 4 години (благодаря на войничето!), ще сте спокойни за инструмента си, а което ви е останало, налейте го в някой дизелов резервоар. По евтино ще ви е, дори да не ми вярвате сега!
вт окт 20, 2020 10:34 pmSoviet_Soldier написа: ... Виждаш, че един човек е наясно с нещата ...Не, виждам обратното. Не отбираш от резачки. Просто боравиш с теорията, прочетена в нета.
Не можеш да кажеш, че познаваш морето, ако го гледаш само от брегът и повърхността.