Смятам на мястото на моя да вържа мотора на чевермето.
Някой да препоръча подходящ цикъл!
Някой да препоръча подходящ цикъл!
ср окт 28, 2020 11:51 amMcl написа: Ей голямо заяждане се получава. Може нещо да съм сбъркал, поправете ме няма нужда от заядливи словоизлияния.Никой не се е заяждал. Просто беше весело, както и поредното потвърждение, че никой не си поглежда книжката, та белким се запознае с отоплителното си Бижу. Нямам камината, но виждам на схемата FC е свободно, както и на горелките Грейко.
пон окт 26, 2020 9:38 pmMcl написа:Че даже Тонката върза на фалшива стръв.пон окт 26, 2020 4:13 pmTrafo написа: Здравейте,Аз го ползвам но само на поддържане, защото тогава ми цапа стъклото.
Включвате ли си и допълнителните коминни вентилатори?Фабрично на всички степени доп.вент. е на 0 , но ми понамирисва на пушек и не мога да хвана от къде е?Срув ами се, че донякъде изпуска от капака на димогарните тръби, стегнах го добре, даже залепих краищата с алуминиево тиксо, но пак има мирис.
ср окт 28, 2020 12:55 pmТрифон П.Трифонов написа:ср окт 28, 2020 11:51 amMcl написа: Ей голямо заяждане се получава. Може нещо да съм сбъркал, поправете ме няма нужда от заядливи словоизлияния.Никой не се е заяждал. Просто беше весело, както и поредното потвърждение, че никой не си поглежда книжката, та белким се запознае с отоплителното си Бижу. Нямам камината, но виждам на схемата FC е свободно, както и на горелките Грейко.
Тук си прав ,повечето сме само консуматори. Ясно е щом няма вентилатор няма. Ама сега пак психологически трябва да се настройвам за почернялото стъкло. Тъкмо го бях преодолял.![]()
![]()
![]()
Между другото купих по-голям бойлер, по твоята препоръка 200 литров. Сложих го в банята, жената още се сърди малко но пък е доволна колко много вода има.
ср окт 28, 2020 3:19 pmMcl написа: ...Тъкмо го бях преодолял.Това, за жените и топлата вода, го разбрах още едва напъпил.![]()
![]()
![]()
Между другото купих по-голям бойлер, по твоята препоръка 200 литров. Сложих го в банята, жената още се сърди малко но пък е доволна колко много вода има.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: