Най - вълнуващия въпрос зимно време.
pechkata - специалист
Днес пуснах нашия Виадрус на хотела и ресторанта че правихме ремонти ...
Филме голям кютюк ли е - ама е на газ...?

LazarGanev - "Велик майстор"
съб окт 31, 2020 7:22 pmpechkata написа:
Днес пуснах нашия Виадрус ... голям кютюк ли е - ама е на газ...?

Аха. Приликата му с газов котел е като между тези два трактора:

Прикачен файл

Case.jpg
Case.jpg (37.09 KиБ) Видяна 1681 пъти

Прикачен файл

Болгар1.jpg
Болгар1.jpg (12.25 KиБ) Видяна 1681 пъти
pechkata - специалист
Не разбирам от трактори... :shock: :?
filmatoplo - майстор
Сега котли като този кютюк ги изтръгват и та тяхно место правят каскада от няколко съвременни стенни газови котела. :wink:
pechkata - специалист
Е като го има как да го изтръгна - все още върши работа по нататък може би... :partyman:
Между другото шефа усилено слага ТП-и на имотите си и топлообменници на бойлерите към хладилните централи...
filmatoplo - майстор
Е то това е другото успоредно с газта -термопомпите.В наше село-моето ората са прости още и не вървът :wink: .
veselint - специалист
Бихте ли споделили на колко време чистите котлите си, при горене на слънчогледови пелети? По-точно ме интересува основно почистване на котела.Моя гледам че,за пет дни през които са изгорени около шест чувала пелети е поналепил пепеляк по ризата,но не е много.Тъй като следя и температурата на газовете ми направи впечатление че,е вдигнало с десетина градуса температурата.Общо взето съм доволен от котела,но ми се струва че бързо се зацапва,а е доста гаден за чистене, особено и когато е тунингован за по-добро КПД.
filmatoplo - майстор
Задължително на седмица .
veselint - специалист
нед ное 15, 2020 2:26 pmfilmatoplo написа:
Задължително на седмица .
Ти ми разби чувствата,аз все си мислех,че поне две седмици ще устиска,но ще те послушам ,все пак имаш много повече опит от мен.Лек ден и нека бъде топлина.
andy_forresite - майстор
Е сега нали не гори постоянно?! Тогава зимата ще е всяка седмица. Сега през една. То си показва. Почва да пропушва.

Тема "Виадрус на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: