пет ное 06, 2020 6:41 pmMcl написа: При мен стига и 100 градуса. Това много ли е ,или е нормално.Перфектно е.

пет ное 06, 2020 6:41 pmMcl написа: При мен стига и 100 градуса. Това много ли е ,или е нормално.Перфектно е.
Прикачен файл
Прикачен файл
пет ное 06, 2020 6:48 pmТрифон П.Трифонов написа:А сега де това майтап ли е или сериозно. И още един въпрос към инсталаторите ,аз ли трябва да предприема действие за втората година гаранция или самия инсталатор.пет ное 06, 2020 6:41 pmMcl написа: При мен стига и 100 градуса. Това много ли е ,или е нормално.Перфектно е.
пет ное 06, 2020 7:40 pmMcl написа:Съвсем сериозно. Не залитай по ниски градуси в комина! Повече проблеми, отколкото няколкото "загубени вата".пет ное 06, 2020 6:48 pmТрифон П.Трифонов написа:А сега де това майтап ли е или сериозно.пет ное 06, 2020 6:41 pmMcl написа: При мен стига и 100 градуса. Това много ли е ,или е нормално.Перфектно е.
пет ное 06, 2020 7:46 pmТрифон П.Трифонов написа:Благодаря ти ,и едно огромно браво за професията ти. Дано да нямате работа, въобще само карти да играете.пет ное 06, 2020 7:40 pmMcl написа:Съвсем сериозно. Не залитай по ниски градуси в комина! Повече проблеми, отколкото няколкото "загубени вата".пет ное 06, 2020 6:48 pmТрифон П.Трифонов написа:А сега де това майтап ли е или сериозно.
Перфектно е.
Топъл комин- безгрижен комин.
Студен комин- налепи, кондензи сажди и понякога горящ комин.
Повярвай ми, наливал съм повече от тон вода, в такъв комин! Познай спасеното на каква цена беше! Като слизах от покрива, изобщо не погледнах в апартамента на 1ви етаж.
пет ное 06, 2020 6:53 pmfilmatoplo написа:Каква е тази камина? 26 киловата? Нова модификация ли е?2 клипа намерих в ютуб -ето какви гр имат.аз съм доволен от постигнатото при моя пуск .
![]()
чет окт 22, 2020 2:07 pmTrafo написа: Пуснах си шнека от ръчно зареждане за 120сек. и грамажа на пелетите умножих по 30.Направих и втори опит , като пуснах шнека за 180сек. и умножих по 20.Първия път ми излезе 7.05кг. а втория 7,1кг.Колега би ли обяснил как точно се активира това ръчно подаване , понеже и аз искам да си калибрирам шнека , нямам проблеми с горенето всичко е перфектно , но шнека не е калибриран . При опит да вляза в ръчно подаване ми вади съобщение ( Внимание , горелката трябва да е изгасена ) , а тя не работи , пробвах всякакви комбинации на бутоните , не става и не става . Очаквам да обясниш как да вляза и да го направя , благодаря предварително !
съб ное 07, 2020 3:02 pmfilmatoplo написа:Разбрах какво си имал в предвид да е изгасена камината , направих го както си го описал , първия път 242 гр. ,втория път 240 , приемам средно 241 получи се при мен 7,230 за час , сега ще коригирам където трябва , и ще се радвам на точен грамаж , благодаря още веднъж !Камината трябва да е изгасена .
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: