• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
radius - майстор
Ами точно долу трябва да е фризера, не да се гъзиш за всяко нещо от хладилника (който се отваря много повече) . Супер непрактично за мен е фризера да е горе, където ти е най удобно да боравиш. И на 2м хладилник, най горния рафт да е на 1.70см какво толкова.
iliya_i - майстор
пет ное 06, 2020 9:00 pmPavlin3 написа:
Волейболисти сме!
ОК тогава. Аз със моите 170 и 160 на жената не бих си го причинил. По принцип обема на хладилника над височина на очите е мъртъв обем, който не може да се ползва, но пък се плаща.
iliya_i - майстор
пет ное 06, 2020 9:04 pmradius написа:
И на 2м хладилник, най горния рафт да е на 1.70см какво толкова.
Ако си 190 см и рамото ти е на около 170 см. няма проблем. Ако рамото ти е по-ниско от рафта е проблем.
Т.е. зависи от ръста на хората, дето ще го ползват. Дори и децата понякога бъркат там.
krasi92 - майстор
Стълби трябва да има с хладилниците вероятно
Pavlin3 - помощник
Дайте и за 3те хладилника някое мнение де :lol:
kozl - майстор
пет ное 06, 2020 7:32 pmresistbody написа:
LG няма никаква гаранция, пълни педали.... уж 10 години на компресора, а не го приеха рекламация, колегата го диагностицира, не се съгласиха не бил в него проблема... разрязахме го, и опа.. алуминиевата противотежест се разнитила.. и прекъснала една от намотките...
В крайна сметка, счупения неразрушим компресор, беше отремонтиран, а не сменен от гаражен майстор не от сервиза.. това на 3г. хладилник...
За линеен компресор ли си писал?
resistbody - майстор
съб ное 07, 2020 7:11 amkozl написа:
пет ное 06, 2020 7:32 pmresistbody написа:
LG няма никаква гаранция, пълни педали.... уж 10 години на компресора, а не го приеха рекламация, колегата го диагностицира, не се съгласиха не бил в него проблема... разрязахме го, и опа.. алуминиевата противотежест се разнитила.. и прекъснала една от намотките...
В крайна сметка, счупения неразрушим компресор, беше отремонтиран, а не сменен от гаражен майстор не от сервиза.. това на 3г. хладилник...
За линеен компресор ли си писал?
ДА, имам и снимки за доказателство и пак не приеха гаранцията... аз заварявах корпуса после, това е моята заслуга в ремонта..
kozl - майстор
Е то за гаранцията съм писал, че лепенките са само реклама тука.
Гранцията предполагам е 24 месеца, както е вписано в гаранционната карта.
За некакъв хладилник Ариели на майка ми, гаранцията е вписана 60 месеца в гар.карта и на лепенката беще 5 г.
То и на наше дърто LG гаранцията е била по гар.карта не помня 12 или 24, по-вероятно 12 месеца, но не се наложи да я ползвам. А като мина 10 г. се повреди за 1 път, та рекламата с лепенката в този случай беше реалност за 10 г. без нужда от сервиз. А и сервиза се състоеше в отпушване на дренажа, който се запуши от изтекла изолация при изпарителя. Нещо като нагласена работа, точно след 10-тата година :?
Второ LG работи вече 5 г. без проблеми с инверторно задвижване и ротороен компесор при големия син.
Но явно с новите им линейни компресори имат издънка в издръжливостта им.
  • 1
  • 2

Тема "Избор на ГОЛЯМ черен хладилник" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: