Явно вие сте чели повредата ,каква е тя.и кое управление старо ,ново. 

съб ное 07, 2020 8:21 pmfilmatoplo написа: Явно вие сте чели повредата ,каква е тя.и кое управление старо ,ново.Не те мързи да пишеш, а те мързи да четеш.
 Абе току що връщах всички постове на човека ,не открих .разбрах ,че я има от около 5 год ,и доста пъти сме обсъждали неща .Не ме мъчете ,ами споделете.
 Абе току що връщах всички постове на човека ,не открих .разбрах ,че я има от около 5 год ,и доста пъти сме обсъждали неща .Не ме мъчете ,ами споделете. 
съб ное 07, 2020 8:30 pmfilmatoplo написа:Няма значение.Абе току що връщах всички постове на човека ,не открих .разбрах ,че я има от около 5 год ,и доста пъти сме обсъждали неща .Не ме мъчете ,ами споделете.

Ти си лесен ,каките може да ги виждаш ден през ден ,тоест да си обновяваш играчките.Декември ще ги питам за календар ,щото изтича мандата на таз годишния от......
 Ти си лесен ,каките може да ги виждаш ден през ден ,тоест да си обновяваш играчките.Декември ще ги питам за календар ,щото изтича мандата на таз годишния от......ср ное 04, 2020 7:40 pmabcdefghijklmnopqrstuvwxz написа: По въпроса с UPS-ите:За това ли става дума...?
Има различни модели, варианти на постигане на нещо или нищо.
Обикновено включват на мрежово напрежение ако то е в границите 200-240V.
Ако падне или се качи, включва на колкото е изработеното от UPS-a - 220-230-240V.
Така има големи колебания в работата на вентилатора, няма настройване.
Има и дето коригират стъпално входното напрежение, чрез превключване на намотки на трафа, пак е нестабилно и стъпално изходното.
Един приятел си купи едно, предполагам че мрежовото е само за заряд на батериите - 3 или 4 бр са. То май работи винаги в генерация и не превключва на мрежа! Кове волта.
Оборотите на вентилатора мърдат с около 5.
Cyberlife PS1101S от Елимекс го е взел, 1000VA се води.
Поставено е на подобна горелка със запалка 180W.
Без забележка до момента около 3г.
По другите проблеми друг път.

Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: