• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
pechkata - специалист
пон ное 09, 2020 9:14 amindri72 написа:
HRV 100 TOUCH ползвам вече четвърти сезон в Пловдив и нямам никакви грижи. Дилъра е супер коректен и разбран, от първоначално пускане не е идвал, помага по тел., ако се наложи. Апартамент 85 кв. 1 етаж , никой не живее около мен има частична вътрешна изолация и тавани, 2 тона на година. Функцията за само почистване на кошницата е голяма екстра, при гадни пелети наистина работи, изгорих 2 тона такива. Карам я на минимума, 50 градуса на водата и горя под 900 гр. на час средно. Има термо глави на всеки радиатор, вързан е и бойлера, поддържам 23 гр. по стаите и работи около 10-12 часа в денонощието. Почиствам я вътре 2 пъти на сезон през сервизен отвор с прахосмукачка и пее. Заболя ме като я купувах, но вече не съжалявам.
Какво е това камина котел...?
Колко струва...?
Качи линк към сайта да оплакнем окото...
pechkata - специалист
Хах котел за 5 000 лв. - няма помпи буфери и тем подобни... :supz:

пон ное 09, 2020 6:15 pmpechkata написа:
Какво е това камина котел...?
Колко струва...?
Качи линк към сайта да оплакнем окото...

На тебе най ще ти мяза един, с шамотна камерка, вторичен въздух......

Слагай лигавника!
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на пон ное 09, 2020 6:57 pm, променено общо 1 път.
pechkata - специалист
пон ное 09, 2020 6:21 pmbobodebeliq написа:
Ravelli HRV 100 Touch
Да намерих я колега - много добра каминка ползвай я със здраве...
filmatoplo - майстор
Пече и ти ли гледа Кепо :wink: Ти ли поддържаш един газов котел.
pechkata - специалист
Като няма Грейко ще гледаме Кепо...
пон ное 09, 2020 8:37 pmpechkata написа:
Като няма Грейко ще гледаме Кепо...
Е тва Филма как ше го коментира, не мога да си го представя, а мене сърцето ма боли.
Сега Равелито ли е по подходяща?
bmahob - майстор
Аз си мечтая за една сама да се настройва, чисти, и да не харчи пелети. Аз само да се топмя и да гледам пламъка :wink:
indri72 - помощник
Лятото ако решиш да си я купиш струва под 4700. Преди 4 години нямаше Грейко Бижу, сигурно цената щеше да надделее, но отдавна разбрах че инвестицията си е струвала. Много по малка , красива , технологично по добра. Единствено ме е яд че направиха кръгла такава и ще седи по добре в ъгъл.Да Ви кажа честно като я качвах е поразглобих доста, че тежеше 200+ кг. ми се стори много сделана като направа, но после видях другите марки и си промених коренно мнението.
Не знам защо българските производители не влагат пари в дизайна на една камина. Поне вътре като спестяват от материали, да ги направят добре външно. Да се оскъпят с 200-500 лв., бих ги дал.
И тъй като взех много да я хваля, нещо взе да намирисва на пушек днес сутринта, явно ще трябва да се обадя на дилъра да подскаже, ако има някой детски болести за до оправяне.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Подходяща пелетна камина за малка къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: