пет ное 13, 2020 10:14 pmkaptagona написа: При зададени 30 градуса на въздух и 55 на вода и на 1ва и на 5та степен напъва и утива на 59 градуса и гасне. Имам я 4та година досега не е правила така. Достига 55 градуса на 5та и си ги държи. А на първа не можеше и да ги вдигне. Явно пелетите са добри. Сега от лоад пелет ли да намалям или на всяка степен да намалям подаването на пелети.Аз пък не знам защо държиш ти да избираш на коя мощност да работи, а не избереш автоматичен режим на работа и каминката сама да си намалява и увеличава мощността, според потреблението и зададената температура на водата?
съб ное 14, 2020 7:08 amLazarGanev написа:На алфа плам 5та степен се води автоматична.пет ное 13, 2020 10:14 pmkaptagona написа: При зададени 30 градуса на въздух и 55 на вода и на 1ва и на 5та степен напъва и утива на 59 градуса и гасне. Имам я 4та година досега не е правила така. Достига 55 градуса на 5та и си ги държи. А на първа не можеше и да ги вдигне. Явно пелетите са добри. Сега от лоад пелет ли да намалям или на всяка степен да намалям подаването на пелети.Аз пък не знам защо държиш ти да избираш на коя мощност да работи, а не избереш автоматичен режим на работа и каминката сама да си намалява и увеличава мощността, според потреблението и зададената температура на водата?