Именно. А и къде с тези застраховки - кой си прави застраховка на барбекю в двора? 

n_a написа:Еми да се жалва. После те ще и залеят с нафта овошките. Тя пък ще им подстриже кучето, те ще и обесят котката, колата, децатаДа , и майка ми го каза същото....
В тези неща, на всеки следващ ход мотиката е по-голяма.
Има си начини.
Абе маамустара защо аз с всчките си комшии и нови и стари и на квартира и тн съм все на ниво общо барббекю два пъти годишно!
До образование ще да е!
emil_v r написа:ЧОВЕК, ТИ В ТОВА ЛИ ВИЖДАШ ОТГОВОРА НА ЦЕЛИЯ ПРОБЛЕМ??? МАСАТА ЛИ ГЛЕДАШ ИЛИ ПРОБЛЕМА МИ?сакъзче написа:n_a написа:Еми да се жалва. После те ще и залеят с нафта овошките. ще гледам напред. На пролет ще направя ново барбекю, и ще ви поканя , защото го заслужавате, а и да не падне отново......
а защо не каза още в началото
че ще каниш на барбекю ,
щях да ти отговоря и аз и отдавна да е решен проблема .
n_a написа:Na chuzd comp, sym, bez namek za kirilica. Pak prostete.Мълчаха защото са виновни, и може би от алчност да не би да има кажа за пари, незнам , а не че имат някакви чуства на вина... дори ми е смешно като го казвам, те ме гледаха като им говорих сякаш им искам тяхното, а не че моето е заминало, това няма значение, това е знака, това е нелепо... Искам да ти кажа лично , че аз съм много борбена и горделива жена и от никого не моля или наи-малкото прося помощ, както искаш така го разбирай.
Ta. Horata sa mylchali. Koeto e znak. Chuvstvat se pone leko vinovni. Tuk ima po-psiholozi ot men, no az da si kaza. V takava situaciq se raboti v posoka "nqma vina", a molba za pomosht. Sirech Krehkata zena iska akyl ot komshiqta myz kato kak da si opravi syborenoto, namek vizualen za sofra i neshta mazno se plyzvat v posoka pomosht.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: