вт ное 03, 2020 3:33 pmDarK_JeDi написа:Супер! Адекватна профилактика спестява 100, 200,....някакви пари.
Относно смазката, в редуктор бих сложил малко грес, която ми се вижда по добра. Втулките на моторчето с WD.
вт ное 03, 2020 3:33 pmDarK_JeDi написа:Супер! Адекватна профилактика спестява 100, 200,....някакви пари.
Прикачен файл
пон ное 23, 2020 8:38 pmfilmatoplo написа:Масова горелка. Миналата седмица пласирах 10- ина.Преди да затворят всичко при мен ще дойде една горелка Фероли -снимки когато я запалим на Атмоса.
![]()
ср дек 28, 2016 10:34 pmfilmatoplo написа: Настройки на горелката не означава че ще гори малко .,ако няма стаен термостат горелката ще работи дори на степен 1 на мощност 13 киловата около 2,5-3 кг на час .До тук кое не е наред .Със това стаен термостат искам да кажа че в денонощието ще спира и така няма да гори 24 часа излишно .Поне за Фероли настройките са да може да пали ,да гори стабилно ,да модулира - разхода зависи от много други неща . Здравейте аз съм със горелка фероли р7 и ми гори по 3 чувала пелети за 24 часа нормално ли е със стаен термостат съм
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: