maroka написа:И каква стана равносметката :А моралното удовлетворение, че си го свършил/а сам/а!? Нима то има ена и тя е 10-20лева....!? Ние тук, или поне част от нас, майсторим "за спорта" - не за прехраната!? Замисли се и над този аспект, колега!
Бира, цигари, лепило, пристягащи колани, равна повърхност, сваляне на панти, силикон.......и бая утрепване на свободно време.
И всичко това, за да се спестят 10-20 лв за поправката на вратата
Освен това има голяма разлика, когато ти е хоби и знаеш как....а в случая човека определено не знае
Освен това страдам от дефицит на свободно време...затова когато имам нещо за изпълнение, което не разбирам...го давам на професионалист, замисли се...има логика. Особено когато седя и гледам резултата с чаша бира в ръка, а през деня съм релаксирал...вместо да въртя като алтав в трафика по магазини за обков и т.н
На изпълнения за спорта съм се нагледал по клиенти...както и на изпълнения на пенкилери...затова съм постнал нещо по темата...за да му стане хубаво на човека, а не да се мъчи цял ден и накрая вратата да се счупи пак, или още по-гадно да не направи читаво сглобката.......тогава тия 20 лева ще му се видят криви...всеки ден занапред, докато не изхвърли вратата.
Поздрави и успех