пон ное 30, 2020 8:04 pmТрифон П.Трифонов написа:Ти внимавай ,че другата седмица ще ходя до вилата в Созополис и да не взема да ти дойда на гости. Че в чудо ще се видиш. Разстоянието е малко.пон ное 30, 2020 7:57 pmMcl написа: При мен ,.......което по описание отговаря на 21 градуса. Но термометъра който съм го сложил на 1 м. височина и най далеч от топло източниците показва 24-25 °.Според един от Великите, всичко е относително.
пон ное 30, 2020 8:07 pmMcl написа:Аз внимавам, но ако внимателно наблюдаваш, всичко което публикувам е от Аксаковската околия, в последно време.пон ное 30, 2020 8:04 pmТрифон П.Трифонов написа:Ти внимавай ,че другата седмица ще ходя до вилата в Созополис и да не взема да ти дойда на гости. Че в чудо ще се видиш. Разстоянието е малко.пон ное 30, 2020 7:57 pmMcl написа: При мен ,.......което по описание отговаря на 21 градуса. Но термометъра който съм го сложил на 1 м. височина и най далеч от топло източниците показва 24-25 °.Според един от Великите, всичко е относително.
От гости не бягам.