Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Mcl - специалист
съб дек 05, 2020 7:30 pmАнтон С. написа:
съб дек 05, 2020 5:14 pmMcl написа:
Ами и аз не съм много наясно, но май трябва на платката да се върже. А не на мястото на контролера на камината.
Чел съм го назад в темата, но ако трябва да го търся, трябва да я прочета наново. Доколкото си спомням, натурелския СТ не се връзва към платката, а реално е изнесено управление, което се свъзва към юесбито. Ноооо, може и да греша.

Май наистина отзад требеше да й го мушнеш :lol: Проба-грешка :) Нещо се цъкаше. Намери мненията на npd007, май така беше колегата.
Ами има си упътване да си го прочете колегата. Явно има значение къде го муши. :-D
sveto - специалист
съб дек 05, 2020 8:08 pmMcl написа:
Ами и аз не съм много наясно, но май трябва на платката да се върже. А не на мястото на контролера на камината.
Чел съм го назад в темата, но ако трябва да го търся, трябва да я прочета наново. Доколкото си спомням, натурелския СТ не се връзва към платката, а реално е изнесено управление, което се свъзва към юесбито. Ноооо, може и да греша.

Май наистина отзад требеше да й го мушнеш :lol: Проба-грешка :) Нещо се цъкаше. Намери мненията на npd007, май така беше колегата.
Ами има си упътване да си го прочете колегата. Явно има значение къде го муши. :-D
Ако говориш за упътването на камината чел съм го и там си е посочено кой е куплунга за стайния термостат. Включвам го в правилното място и изобщо не е в това въпросът. Проблема е, че като го свържа изгасва основното управление и камината спира.
Mcl - специалист
Тонка претаквай зелйето ,че наближава почивката. Да се не изложиш. :drinkers:
Mcl - специалист
съб дек 05, 2020 8:20 pmsveto написа:

Ако говориш за упътването на камината чел съм го и там си е посочено кой е куплунга за стайния термостат. Включвам го в правилното място и изобщо не е в това въпросът. Проблема е, че като го свържа изгасва основното управление и камината спира.
А в упътването на модула какво пише ,има ли някаква информация.

Не вярвам да може да се "муши" на повече от 1 място. Каминката имам предвид.
Mcl - специалист
Виж това.
Прикачен файл:
Screenshot_2020-12-05-20-29-32-587_com.google.android.apps.docs.jpg
sveto - специалист
съб дек 05, 2020 8:31 pmMcl написа:
Виж това.Screenshot_2020-12-05-20-29-32-587_com.google.android.apps.docs.jpg
Изтеглих упътването на модула в ПДФ. Освен къде се включва, като поръчвах модула уточнихме и версията на софтуера на камината за да е сигурно, че са съвместими.
Mcl - специалист
Еми нормално за Българските фирми, ще ти продадът всичко ама няма кой да ти направи хубаво упътване. Отзад на камината има куплунг който най- вероятно е за това. Остава в настройките които Тонката показа да промениш. И в самите настройки на модула разгледаш. Евентуално там да е разковничето.
съб дек 05, 2020 8:59 pmMcl написа:
Еми нормално за Българските фирми, ще ти продадът всичко ама няма кой да ти направи хубаво упътване. Отзад на камината има куплунг който най- вероятно е за това. Остава в настройките които Тонката показа да промениш. И в самите настройки на модула разгледаш. Евентуално там да е разковничето.
Макензи, служители на тази фирма, работят и в "извънработно" време, като ти настройват устройствата дистанционно, стига да има възможност. Тук просто не си прав.
Колега от Форумът си купи техни продукти, срещна трудности, а докато си пиеше чаят, около 18- 18.30 Wi-Fi модулът беше подкаран.
Mcl - специалист
съб дек 05, 2020 9:35 pmТрифон П.Трифонов написа:
съб дек 05, 2020 8:59 pmMcl написа:
Макензи, служители на тази фирма, работят и в "извънработно" време, като ти настройват устройствата дистанционно, стига да има възможност. Тук просто не си прав.
Е възможно е това което казваш. Нямам допирна топча с тях. Просто 99.99% от Българските фирми не ги интересува ти как да си свържеш нещото си. За тях е важно да ти го продадат. А пък тази фирма вместо инзвънредно да работят, могат да си направят читаво упътване. И да си спестят инзвънредния труд, и последващи оплаквания и оплювания. :supz:

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: