Икономията на ток изобщо не го слагам,Да речем помпата е нагласена на 50 градуса да включва след паленето примерно за 20-30 мин котела достига тези 50 градуса вече е на P1 и изведнъж студената вода от 15-16 радиатора влиза в котела и тем.пада рязко и пак започва от P3 така си мисля че ще стане!
[/quote]
Колко студена? Защо студена? Все въпроси, дето ни връщат в първи клас.
Е да де, като нямаш трипътен антикондензен, ще влиза по студена вода, но падне ли под настроената на Т помпа, то ще спре. Това е за предпочитане.
Както казва Филма- цветомузика (в случая с помпата), но за предпочитане, пред това котелът ти да работи студен.
Бе тука коли не карате ли бе?
Ако си подбрал котел, който да се гаси често- проблем.
Котелът си е твой, карай си го както сметнеш за добре.
[/quote]
Да нямам трипътен и антикондензен.На по меко време както е сега котелът ми се гаси 2 пъти в денонощието,като застудее и дойде истинската зима 2-пъти в седмицата гася да поизчистя горелката и ризите,инъче да си бичи постоянно котлето,котлето е правено не е лошо има си кусури.....но няма как....с резни подобрения от мен се получават нещата.Успях да смъкна температурата на комина от 70-75 градуса на 45 градуса което мисля че е добре!
[/quote]
Колко студена? Защо студена? Все въпроси, дето ни връщат в първи клас.
Е да де, като нямаш трипътен антикондензен, ще влиза по студена вода, но падне ли под настроената на Т помпа, то ще спре. Това е за предпочитане.
Както казва Филма- цветомузика (в случая с помпата), но за предпочитане, пред това котелът ти да работи студен.
Бе тука коли не карате ли бе?
Ако си подбрал котел, който да се гаси често- проблем.
Котелът си е твой, карай си го както сметнеш за добре.
[/quote]
Да нямам трипътен и антикондензен.На по меко време както е сега котелът ми се гаси 2 пъти в денонощието,като застудее и дойде истинската зима 2-пъти в седмицата гася да поизчистя горелката и ризите,инъче да си бичи постоянно котлето,котлето е правено не е лошо има си кусури.....но няма как....с резни подобрения от мен се получават нещата.Успях да смъкна температурата на комина от 70-75 градуса на 45 градуса което мисля че е добре!