Да, прав си, първоначалната ми идея беше да взема компактно котле и питането ми беше коя марка ще ми препоръчате измежду три. Някой обаче ме насочи към Бижу, което да се изолира и да се превърне в компактно котле. Идеята ми допадна и така и направих. Не виждам какъв е проблема в ползването на буфер, при положение, че каквото и да бях взел все ще е голямо за моята система, която освен всичко е нискотемпературна, понеже беше предвидена за газов котел. Е газификацията засега не се случва, така, че се адаптирам спрямо дадената ситуация.
нед дек 20, 2020 1:02 pmsveto написа: Да, прав си, първоначалната ми идея беше да взема компактно котле и питането ми беше коя марка ще ми препоръчате измежду три. Някой обаче ме насочи към Бижу, което да се изолира и да се превърне в компактно котле. Идеята ми допадна и така и направих. Не виждам какъв е проблема в ползването на буфер, при положение, че каквото и да бях взел все ще е голямо за моята система, която освен всичко е нискотемпературна, понеже беше предвидена за газов котел. Е газификацията засега не се случва, така, че се адаптирам спрямо дадената ситуация.Ти на колко си години бре?!!
Чакай газта и не наливай пари в кладенец!
Назаде някой си намали кошницата и си направи 16ката 10ка. Направи го и ти, доста по евтино ще е! После, ако ти текне комина, ако не е текнал вече, ще запушиш някоя димогарна тръба. Целта ти е 100тина градуса в комина средно. Следиш ли това?
Къф ше го дъфчеш тоя буфер, когато се газифицираш?
Онзи, специалиста, също се е набутлявил преди да дойде тука, а след това, за да му влезне още по качествено, похарчи още, че да се убеди, като не направи нищо, за да поправи. Те това не е здрав разум.
Имаш шанс да не сгрешиш отново.