нед окт 18, 2020 6:53 pmpechkata написа:Дали е от котела? "Не вярвам аз, мълчи и стадиона."пет окт 16, 2020 12:06 pmandy_forresite написа: Един познат не изключва помпата. Направо в контакта и 5-6 месеца пердаши нон-стоп. Твърди че това конденз въобще не знае какво е. Котелът се пали и гаси, не е да гори постоянно.Аз практикувах така със Притито(котела) че получаваше въздушни възглавници в системата - като спира и тръгва по горелка ...
Ще отида на проверка в най-скоро време.
Като смених котела и всичко си дойде на мястото...
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Трифон П.Трифонов
- майстор
5329 мнения в "Котел на пелети?"
filmatoplo
- майстор
Спешно ми трябва да реша един казус-на котел Peleterm 60 V2 му отказа да върти шнека ,поне при палене и тест в меню Stoker Adj когато се пусне да върти за калиброване не върти.Някой има ли идея-нещо предразител тва онва ,нещо да е затегнал . 
Прикачен файл
файл за изтегляне (2).jpg (7.22 KиБ) Видяна 1153 пъти
filmatoplo
- майстор
Благодаря на хората които ми помогнаха
няма такива.И няма да ви кажа каква беше повредата.
kotarankat
- специалист
нед дек 20, 2020 9:44 pmfilmatoplo написа: Благодаря на хората които ми помогнахаЕ, няма място за сърдене! Колко са собствениците на подобни котли и колко пък от тях пишат в "Направи сам". Аз познавам един и като му спре котела звъни на инсталатора и му вика: "Ела, че котела спря!" и това е. Плаща си и не му дреме.няма такива.И няма да ви кажа каква беше повредата.
filmatoplo
- майстор
Има защото ,един не си мръдна пръста аз помагам на толкова хора .Можеше някой да се поразтърси,порови и даде съвет ,та ако и грешен.Какво правя аз на въпрос-обръщам нета,търся ако имам записки,гледам клипове само и само да напиша на питащия задоволителен отговор.Колкото пъти питам тук ,на 95 $ отговор не получавам ,налага се вечно сам да си решавам казусите.Сърденето ще ми мине тук за час два 
filmatoplo
- майстор
Няма нищо ,задавам тук въпроси междувременно и секунда не спирам да действам по казуса ,и както винаги изпреварвам отговорите,то поне 1 да имаше .
Никой не ми е длъжен ,просто ситуацията беше сложна .Почувствах се изоставен,въпреки,че аз в това време дадох съвет по телефона за разни проблеми на 3ма човека ,и на още 5-6 във фейса.Да тяхното Благодаря ме подкрепи.На никой ли не му беше интересно .
LazarGanev
- "Велик майстор"
На мен пък ми изглежда много странно да чета подобни въпроси, зададени от сервизен специалист, даже като прочета такъв въпрос си мисля, че може да е майтап. 
filmatoplo
- майстор
Не ,тук не е сайт на фирма ,нито на Грейко,нито на Ерато,нито на който и да е ,тука пиша без да си създавам изкуствен имидж,в зависимост от ситуацията веднъж ще съм велик ,веднъж и аз ще задавам въпроси ,кеф ми е предизвикателствата да ги споделям, уж да се заформя и образователна дискусия.Ако не е спешно хич няма да го пиша като такова ,спира котела и преди да ида при него писах ,трябваше ми насока да не го разчекна целия.Както и да е - проверих едно по едно и намерих и отстраних повредата .Аз който победих ли изглеждам че не се справям със сервиза до 24 ч в неделя .Айда видя сервиза на другите -ревът хората.
Трифон П.Трифонов
- майстор
Филме, спокойно бре! Нещо си се възпалил.
Колко тук са виждали такъв котел? А колко са го пипвали?!
Ако съм на линия, при въпрос, отварям нета и търся. Ми може ли всеки да е все на линия? Писах на двама колеги за акумулатори и буфери, с Жаксъна си говорихме, малко мъжка работа по селската къща...
Изоставен се почувствал- снощи ли, хахааа?!
Тая вечер си сипи сам и да не ти пука!
Сега някой да не се почувства пренебрегнат- всички да са живи и здрави!
Колко тук са виждали такъв котел? А колко са го пипвали?!
Ако съм на линия, при въпрос, отварям нета и търся. Ми може ли всеки да е все на линия? Писах на двама колеги за акумулатори и буфери, с Жаксъна си говорихме, малко мъжка работа по селската къща...
Изоставен се почувствал- снощи ли, хахааа?!
Тая вечер си сипи сам и да не ти пука!
Сега някой да не се почувства пренебрегнат- всички да са живи и здрави!
Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература