• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
silent - майстор
Всичко ми е ясно, остава ми единствено да ти благодаря от сърце и пожелая на теб и семейството ти весела коледа здраве щастие и късмет....пожелам същото и на всички добри хора във форума а и въобще....скор ще пиша за резултата.... :partyman: :drinkers: :rock:
chapara - майстор
С филтъра посочен в началото от Хидразин и доуточняване наЛ.С. постигнах 99% успеваемост :partyman:
hidrazin - майстор
чет дек 24, 2020 7:25 pmchapara написа:
С филтъра посочен в началото от Хидразин и доуточняване наЛ.С. постигнах 99% успеваемост :partyman:
Така е но оня 1% е...а мамата на пейзажа и се получиха три разбъркани пръста с преобладаващ среден. :-D
Да уточня за бъдещи читатели дето ще пробват с посочените филтри - може да стане а може и да не стане.
По тази причина бях за идеята да не се дават пари а да се използва нещо налично и ненужно както при silent
:partyman:
chapara - майстор
1 ния% е че мнооого рядко при падане на напрежението за част от секундата замръзва картината само. Преобладаващи пръсти няма😁
hidrazin - майстор
Уф, камък ми падна. Щом нема преобладаващи пръсти, работата бива. :-D
chapara - майстор
чет дек 24, 2020 9:03 pmhidrazin написа:
Уф, камък ми падна. Щом нема преобладаващи пръсти, работата бива. :-D
Няма и опърлени вежди😀😁😁😁😁
silent - майстор
Резнах платката,че и кутийка и намерих и я турнах културно на кабела на хладилника......от няколко опита вкл./изкл. на хладилника няма смущения на тв то ....влизаме в тестов период и след няколко дена ще споделя окончателен резултат....
koveslav - майстор
вт дек 15, 2020 10:33 amsilent написа:
Кабела е български меден.....сам съм си правил разлонителя..не е купешки....връзките са проверени калайдисани и аз имам подобни съмнения за пад на напрежение ма чак пък толкова ...този кабел трябва да прекара киловат киловат и половина...консуматорите са тв бокс, хладилник и ТВ...ще се ровя по натам...
Весела Коледа.В стаята на сина ми при включени в един разклонител компютърна система,аудиосистема и минихладилник често се чуваше пукане в звука на аудиото.Докато се сетим за причината гръмна дъното на компютъра.Приехме,че причината е хладилника,преместихме го на друг контакт в същото помещение(същия токов кръг) и от тогава няма проблеми.Като го преместихме изчезна и пукането в аудиото.
В сервиза ми,в един комбиниран трифазен контакт с две монофазни гнезда отдолу бях включил компресор 1,5кW и компютър.При тръгване на компресора и там се чуваше припукване от колонките на компа.След няколко месеца гръмна захранването на компа.Разделих двете машини на различни контакти на разстояние един от друг(на една фаза са,обаче) и от тогава няма проблеми.
hidrazin - майстор
Тези на пръв поглед дребни и елементарни проблеми в същност са доста проблемни и трудни за изследване.
Който може да си го позволи си прави такава стая като на снимката. Който не може - използва под наем.
Между другото тази на снимката е една от най-големите в света и струва около 5 000 000$
И въобще не ме е срам да се похваля че съм влизал и разгледал тази на снимката.
На много малко хора им се отдава тази възможност.
Прикачен файл:
Anechoic EMC room.jpg

chapara - майстор
Хм, екранирано помещение, панелката е дребно подобие според мен лаика, но мобилните комуникации?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Телевизор и хладилник не се обичат когато са заедно." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: