Всичко ми е ясно, остава ми единствено да ти благодаря от сърце и пожелая на теб и семейството ти весела коледа здраве щастие и късмет....пожелам същото и на всички добри хора във форума а и въобще....скор ще пиша за резултата....

чет дек 24, 2020 7:25 pmchapara написа: С филтъра посочен в началото от Хидразин и доуточняване наЛ.С. постигнах 99% успеваемостТака е но оня 1% е...а мамата на пейзажа и се получиха три разбъркани пръста с преобладаващ среден.
вт дек 15, 2020 10:33 amsilent написа: Кабела е български меден.....сам съм си правил разлонителя..не е купешки....връзките са проверени калайдисани и аз имам подобни съмнения за пад на напрежение ма чак пък толкова ...този кабел трябва да прекара киловат киловат и половина...консуматорите са тв бокс, хладилник и ТВ...ще се ровя по натам...Весела Коледа.В стаята на сина ми при включени в един разклонител компютърна система,аудиосистема и минихладилник често се чуваше пукане в звука на аудиото.Докато се сетим за причината гръмна дъното на компютъра.Приехме,че причината е хладилника,преместихме го на друг контакт в същото помещение(същия токов кръг) и от тогава няма проблеми.Като го преместихме изчезна и пукането в аудиото.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: