нед дек 20, 2020 10:47 pmgnt69 написа:Колега, много се радвам, че виждам мненията ти в темата отново. Ценни са ми!

нед дек 20, 2020 8:53 pmТрифон П.Трифонов написа: Тонка, сам можеш да си нажежиш комина, но каква полза от това?!! Само за да разбереш, че Равелчо говори глупости.Заповядай бат Трифоне, куверт ти не требе! Ще се радвам да обменим опит! Само земи барбекюто, оти е по-добро от мойто
Бих искал да присъствам на експеримента. Ще си платя куверта, но искам да документирам, както обикновено правя, за форума.
ср дек 23, 2020 12:03 amАнтон С. написа:Само на двете лири нямам , ти не ползваш ли стаен термостат.нед дек 20, 2020 7:06 pmMcl написа:Маке, имаш ли термоглави? Навсякъде ли имаш? Тоз с ръкавелите не ме кефи, но ти зададе правилен въпрос...нед дек 20, 2020 6:43 pmLazarGanev написа: Ние монтираме основно RT Salus 510RFА като монтаж как се осъществява, къде трябва да се върже предавателя. Или как да го пусна в експлоатация, като за лаик да е информацията.
ср дек 23, 2020 6:23 pmJordan.jordanov.86 написа: Здравей те искам да попитам това което остава в кошничката като някой му казват шлака само това че пилета не е хубав ли се получава или и до някаква настройкаКачи някоя снимка, какви са настройките, пелените какви са? И аз се борих с този проблем с гадни пелети шлаката винаги ще я има
Защото вдигнах вентилатора на всички опции на 55-50 и пак остава е кошничката се пълни
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: