Студ не студ има напредък.
 Студ не студ има напредък.Прикачен файл
126909441_368547291040150_895280563738554515_n.jpg (52 KиБ) Видяна 1136 пъти
 Студ не студ има напредък.
 Студ не студ има напредък.Прикачен файл
нед ное 22, 2020 1:09 pmfilmatoplo написа:Ти къф огняр си бе?! Я пали един голям огън, в средата на най голямата стая!Студ не студ има напредък.
 Отминаха тези години
 Отминаха тези години   при масовото строителство съм се нагледал на всичко ,миналата зима на един обект имаше печка от 200 л варел ,с вратичка и кюнци - палехме си я ,като сядахме на обед да хапнем чак ни се преспиваше -тъй ,че сега на студа да сме бодри
 при масовото строителство съм се нагледал на всичко ,миналата зима на един обект имаше печка от 200 л варел ,с вратичка и кюнци - палехме си я ,като сядахме на обед да хапнем чак ни се преспиваше -тъй ,че сега на студа да сме бодри   .
 .

Прикачен файл
 Иали ли сте такова нещо -ха нагоре ,ха надолу ,топло отпред,топло отзад .
 Иали ли сте такова нещо -ха нагоре ,ха надолу ,топло отпред,топло отзад . 
пет дек 11, 2020 7:45 pmfilmatoplo написа:Не бях виждал. Казуси всякакви.Иали ли сте такова нещо -ха нагоре ,ха надолу ,топло отпред,топло отзад .

Къртиш като хамав и стана
 Къртиш като хамав и стана   .Интересното е ,че колекторите трябва да си сменят отдалечеността в кутията за да минават задните тръби зяд тях ,не става само с нипел и обърнат колектор .
 .Интересното е ,че колекторите трябва да си сменят отдалечеността в кутията за да минават задните тръби зяд тях ,не става само с нипел и обърнат колектор .Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: