Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Mcl - специалист
пет яну 15, 2021 8:33 pmpechkata написа:
пет яну 15, 2021 7:56 pmТрифон П.Трифонов написа:
Тая паралелка не е ли в друг форум?
О - ооо не знаех че вие "спецовете" отговаряте само когато ви изнася... :-D
Колега с вашите глупости само ще объркате някой. Надявам се Virtex да се развихри че, това е доста подлъгващо с тези измислени графики.
pechkata - специалист
пет яну 15, 2021 8:46 pmMcl написа:
пет яну 15, 2021 8:33 pmpechkata написа:
пет яну 15, 2021 7:56 pmТрифон П.Трифонов написа:
Тая паралелка не е ли в друг форум?
О - ооо не знаех че вие "спецовете" отговаряте само когато ви изнася... :-D
Колега с вашите глупости само ще объркате някой. Надявам се Virtex да се развихри че, това е доста подлъгващо с тези измислени графики.
Защо измислени по скоро подвеждащи от страна на производителя - защото наливаш у бункера 30 кг. а горелката ти изписва че е изгорила 20 кг. за 24 часа... :?
silent - майстор
Не знам колегата "печка" що не си обособи една собствена тема в която да си нищи неговия си разход ....развива теории мята формули графики ден по ден час по час минута по минута прави анализи вади изводи които накрая даже може да оформи в една професорска дисертация....темата е толкова засрана от неговите мъки с тая печка ли е котле ли беше.... то и тая информация вече потъна в темата.....но това си е мое мнение и предложение....едва ли някой нормален човек би ползвал тая тема за каквато и да е информация....или поне аз мисля че не е бил това първоначалния и замисъл....
LazarGanev - "Велик майстор"
съб яну 16, 2021 11:00 amsilent написа:
Не знам колегата "печка" що не си обособи една собствена тема в която да си нищи неговия си разход ....развива теории мята формули графики ден по ден час по час минута по минута прави анализи вади изводи които накрая даже може да оформи в една професорска дисертация....темата е толкова засрана от неговите мъки с тая печка ли е котле ли беше....
Ами ако никой не проявява интерес към нея? :-D
съб яну 16, 2021 4:02 pmLazarGanev написа:
съб яну 16, 2021 11:00 amsilent написа:
...що не си обособи една собствена тема...
Ами ако никой не проявява интерес към нея? :-D
Фантастиката, в разновидност фантасмагория, има своето място, ама не знам къде. Също като оная тема, дето трябваше да обистри тая.
Истината е, че ако се пише само по темата, Тя ще прилича на телефонен указател. Някой скоро да го е чел? А колко са виждали такъв?
gnt69 - майстор
съб яну 16, 2021 9:11 ampechkata написа:
Защо измислени по скоро подвеждащи от страна на производителя - защото наливаш у бункера 30 кг. а горелката ти изписва че е изгорила 20 кг. за 24 часа... :?
Как гори по хубаво с 20 или 30 кила и съответно как е по икономична. :partyman:
silent - майстор
Ако печката няма климатици отсега се притеснявам за него като свърши отоплителния сезон....дано събере достъчно материал за анализирзне в суров вид сега.... та с анализи сметки през лятото да добута до есента....инак не го виждам.... :-D
Mcl - специалист
съб яну 16, 2021 6:23 pmgnt69 написа:
съб яну 16, 2021 9:11 ampechkata написа:
Как гори по хубаво с 20 или 30 кила и съответно как е по икономична. :partyman:
Най вероятно с 30 кила.
Бе, да питам и аз нещо, а?
Като нямам пелети, имам ли право да пиша, а?
Ако някой е против, та си купя някоя и друга торба, че да прикюфква по за час комина, смята ли се? Пък и ше пестя от газ де.
silent - майстор
Специално теб с пелети или не и Чък Норис не може да те спре...... :-D

Тема "Разход на пелети!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: