То проблем няма ,описано е в началните страници от 1 до 10 и по натам . 
вт яну 19, 2021 5:09 pmsilent написа: 95 ми е 10 т.е да изключи на 60(на толкова еноминал настроена ) +10...т.е на 70гр...да изключи каминатаКолеги, модулацията по вода, започва при достигане на избраната температура, примерно 60 градуса. пар. 96 е изкл. камината при превишаване на стойноста му пример 60+5=65. пар. 95 рестартира паленето, но само ако камината е спряла с пар. 96 и водата е паднала с 60-5=55 градуса. същата е логиката на модилация по температура на въздух или димни газове, но за тях отговарят други параметри.
96 ми е 5 т.е на 55 (60-5) да включи запалката....
Или обратно не си спомням...
50+параметри на помня кои точно имат максимални стойности 20 което е макс 2 градуса и определят ширината на модулиране....т.е от 58 до 62градуса...обаче при мен бичи на максимална степен докато стигне 60гр и тогава сваля мощностите ....
въпроса е кой параметър или къде в менюто се променя параметър който да кара камината да намалява мощноста преди да стигне зададените 60гр....както по горе колегата е споменал.... те туй попитах ...а ако някой има друго мнение по написаното да го сподели...може аз да бъркам...