нед фев 07, 2021 3:54 pmvlax написа:Виде ли ве
Ми търпеливи жени имат,не бързат...![]()
![]()

нед фев 07, 2021 4:17 pmjamescho80 написа:По-младата, нали
Сам живея ама като бъркам в контакта викам комшийката
нед фев 07, 2021 4:21 pmvlax написа:Смейте се ама аз от 3 дена съм опънал разклонител от кухнята, защото това ми беше единствения контакт в хола .нед фев 07, 2021 4:19 pmky-kyy написа: Виде ли веПрогледнах....Не мой да се ожени, щото не му бачкат контактите
![]()
...ама ако знае какво го чака като се ожени...![]()
![]()
нед фев 07, 2021 3:59 pmjamescho80 написа:Пробва се с активен товар: Крушка/лампа/ с нажежаема жичка, проста електрическа печка (с нагреватели) и т.н.нед фев 07, 2021 3:36 pmiliya_i написа:Да пробвах го с пархосмукачката ,за това казвам, че не работи . Като се прибера ще пр8бвам с раклонитела, че сега съм на работа.нед фев 07, 2021 2:30 pmDMN написа: Е, добре де, що му е пробна лампа, като човекът ясно е написал, че контактът не работи! Което според мен предполага, че авторът е включил някакъв консуматор, каквато е и пробната лампа... Щом фазомерът свети, се предполага, че би трябвало да има фаза, а щом нищо включено в контакта не работи, се предполага, че я няма нулата...Светещ фазомер не е гаранция, че има фаза. За това се проверява дали свети с консуматор.
![]()
нед фев 07, 2021 5:00 pmiliya_i написа:Бушона не ли само един (главния)нед фев 07, 2021 3:59 pmjamescho80 написа:Пробва се с активен товар: Крушка/лампа/ с нажежаема жичка, проста електрическа печка (с нагреватели) и т.н.нед фев 07, 2021 3:36 pmiliya_i написа:Да пробвах го с пархосмукачката ,за това казвам, че не работи . Като се прибера ще пр8бвам с раклонитела, че сега съм на работа.
Светещ фазомер не е гаранция, че има фаза. За това се проверява дали свети с консуматор.
Модерни неща, като климатик, зарядно за телефон, светодиодни лампи, телевизори и всяка друга електроника я забрави (включително и някои по-модерни прахосмукачки).
А поне бушона провери ли? Или чакаш комшийката да го провери?
нед фев 07, 2021 5:13 pmjamescho80 написа:Не съм ти идвал нагости, да ти гледам бушоните. Ама след къщата на дядо ми, завършена през 1948 година, друга само с един бушон не съм виждал. А даже и тя беше с два бушона - един главен преди електромера и един след електромера.нед фев 07, 2021 5:00 pmiliya_i написа:Бушона не ли само един (главния)нед фев 07, 2021 3:59 pmjamescho80 написа:Пробва се с активен товар: Крушка/лампа/ с нажежаема жичка, проста електрическа печка (с нагреватели) и т.н.
Да пробвах го с пархосмукачката ,за това казвам, че не работи . Като се прибера ще пр8бвам с раклонитела, че сега съм на работа.
Модерни неща, като климатик, зарядно за телефон, светодиодни лампи, телевизори и всяка друга електроника я забрави (включително и някои по-модерни прахосмукачки).
А поне бушона провери ли? Или чакаш комшийката да го провери?![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: