• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
jamescho80 - напреднал
нед фев 07, 2021 3:54 pmvlax написа:
нед фев 07, 2021 3:51 pmky-kyy написа:
Чудя се, как ви търпят жените в къщи, такива....
Ми търпеливи жени имат,не бързат... :-D
:partyman:
Сам живея ама като бъркам в контакта викам комшийката
ky-kyy - майстор
нед фев 07, 2021 3:54 pmvlax написа:

Ми търпеливи жени имат,не бързат... :-D
Виде ли ве :supz: Не мой да се ожени, щото не му бачкат контактите :lol:
ky-kyy - майстор
нед фев 07, 2021 4:17 pmjamescho80 написа:

Сам живея ама като бъркам в контакта викам комшийката
По-младата, нали :lol:
vlax - майстор
нед фев 07, 2021 4:19 pmky-kyy написа:
Прогледнах....
...ама ако знае какво го чака като се ожени... :)
ky-kyy - майстор
нед фев 07, 2021 4:21 pmvlax написа:

Е, кат са ожени, тогава ще има мераклии комшии, да му оправят контактите, да му точат ножовете... :lol:
Andri01 - майстор
- Дъще,като се омъжваш ,търси някой с две леви. Щото ако е като бащата,да разбира от всичко,никога няма видиш нещо ново в къщи! :) :partyman:
jamescho80 - напреднал
нед фев 07, 2021 4:21 pmvlax написа:
нед фев 07, 2021 4:19 pmky-kyy написа:
Прогледнах....
Смейте се ама аз от 3 дена съм опънал разклонител от кухнята, защото това ми беше единствения контакт в хола . :roll:
iliya_i - майстор
нед фев 07, 2021 3:59 pmjamescho80 написа:
нед фев 07, 2021 3:36 pmiliya_i написа:
нед фев 07, 2021 2:30 pmDMN написа:
Е, добре де, що му е пробна лампа, като човекът ясно е написал, че контактът не работи! Което според мен предполага, че авторът е включил някакъв консуматор, каквато е и пробната лампа... Щом фазомерът свети, се предполага, че би трябвало да има фаза, а щом нищо включено в контакта не работи, се предполага, че я няма нулата...
Светещ фазомер не е гаранция, че има фаза. За това се проверява дали свети с консуматор.
Да пробвах го с пархосмукачката ,за това казвам, че не работи . Като се прибера ще пр8бвам с раклонитела, че сега съм на работа.
Пробва се с активен товар: Крушка/лампа/ с нажежаема жичка, проста електрическа печка (с нагреватели) и т.н.
Модерни неща, като климатик, зарядно за телефон, светодиодни лампи, телевизори и всяка друга електроника я забрави (включително и някои по-модерни прахосмукачки).
А поне бушона провери ли? Или чакаш комшийката да го провери?
jamescho80 - напреднал
нед фев 07, 2021 5:00 pmiliya_i написа:
нед фев 07, 2021 3:36 pmiliya_i написа:

Светещ фазомер не е гаранция, че има фаза. За това се проверява дали свети с консуматор.
Да пробвах го с пархосмукачката ,за това казвам, че не работи . Като се прибера ще пр8бвам с раклонитела, че сега съм на работа.
Пробва се с активен товар: Крушка/лампа/ с нажежаема жичка, проста електрическа печка (с нагреватели) и т.н.
Модерни неща, като климатик, зарядно за телефон, светодиодни лампи, телевизори и всяка друга електроника я забрави (включително и някои по-модерни прахосмукачки).
Бушона не ли само един (главния) :|
iliya_i - майстор
нед фев 07, 2021 5:13 pmjamescho80 написа:
нед фев 07, 2021 5:00 pmiliya_i написа:

Бушона не ли само един (главния) :|
Не съм ти идвал нагости, да ти гледам бушоните. Ама след къщата на дядо ми, завършена през 1948 година, друга само с един бушон не съм виждал. А даже и тя беше с два бушона - един главен преди електромера и един след електромера.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Неработещ контакт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: