пон фев 08, 2021 4:00 pmrossenboy написа: Малко да разведрим темата- би ли споделил колко излезе фундамента на кв.м....Офертата на база КСС за конкретния проект ли е?
вт фев 09, 2021 10:37 am2metraninja написа: Ааа, офф, и аз отначало така помислих, ама викам да неби да има нещо за епса, което не знам. Доскоро не го обмислях изобщо за изолация. И хубави дограми не съм слагал никога. А моя румънски приятел ми се оплака че спестил навремето от дограма и сега трябвало да ги сменя след само 7 години употреба, че духало вътре. Та затова.Е те ако беха сложили 8см стиропор само от вътре, щяха да се стоплят от първия път..
А за стиропора, дори мацката от Щром, която ми прави офертата ми вика: ама да знаете, че с тоя стиропор ще ви е студено. Питам защо? И тя каза че била къщата ѝ с 8 см стиропор и докато не сложили още 10 см вата отвътре, умрели от студ. Викам ѝ че първо нейната с тухли, второ изолацията ѝ е била изобщо наполовина на моята предвидена. И като са добавили още толкова, тогава вече е станало топло.