пет фев 12, 2021 8:23 pmТрифон П.Трифонов написа: Совиетчика е клавиатурен специалист, та ако му обръщаш внимание, явно работата ти куца.Тъкмо си мислех вчера, как така не се е появил бай Трифон да ни позабавлява малко.
Някои превъртяха по няколко литра масло, а вие гигабайти премятате.

Я кажи са ние тук докато чешем клавиатурите в форума, ти колко литра бензин изгори с косата, че сега е сезона, тъкмо сняг е паднал.
пет фев 12, 2021 8:23 pmТрифон П.Трифонов написа: Е кво друго, то почти не остана специализирано масло, освен непознатите ти състезателни масла, което да препоръчаш.Вярно са ми непознати, аз мотор нямам, а и желание да налея масло за мотор в резачка или коса също у мен не изобилства. Ама ти сигурно си го правил, нали не обичаш да четеш, не си "форумен" като мен, макар че на всяко мое мнение суфлираш, и едва ли ще ти идва на акъл, че щом има масла за резачки и отделно масла за мотопеди и лодки, то в това по-умни хора от теб са вложили някакъв смисъл? Нали се сещаш, че в движение изгорелите газове остават зад теб, а при работа с резачка или мотокоса на практика дишаш постоянно вредните газове. Ами точно с това са съобразени двутактовите масла за резачки, тримери, храсторези и точно по тази причина не бих се хванал да наливам всякакви химии в бензина или да ползвам масло за мотопеди.
пет фев 12, 2021 8:23 pmТрифон П.Трифонов написа: А минералните си ги пушлявят и работа отмятат работниците, ама не знаят за тебе. До сега техниката на фирмите снимах, но си взимам бележка да увековеча и тубите с ЧЕРВЕНА двутактова смес. Преди няколко години поствах техника, която Общините все още ползват, но е спряна от производство.Ами то само със снимане не става. Мой близък приятел работеше точно това и да, има и стари образци предимно Stihl обаче според него подобен инструмент кара 2-3 сезона здрава професионална работа, а ги пращат на ремонт в официалните сервизи на Щил. Такава коса щи живее, докато общината плаща да я ремонтират. При големите коси нагарът не се отразява толкова сериозно, но при по-малките бързо залепват сегментите и се запушват заглушителите. При битовите, като FS-38 FS-55 отвора на ауспухът е буквално колкото сламка за пиене на сок, а има хора дето с тях косят много.
Експлоатира се с Червеното на Щил.
Ето нагледно, колко "качествено" е червеното минерално щилско масло:
Последната част от мъдростите ти изобщо не я схванах, за какво си губиш времето да я пишеш? Ти сам твърдиш, че ползваш само пълна синтетика на Щил, или целта е да чешеш клавиатурата? Ползвай минералка, като е толкова добра, за кво се опитваш да я лансираш на другите?
Ама такъв си е бай Трифон; хвали минералка - ползва синтетика; обяснява, как за да ми обръща някой внимание, трябва нещо да му куца, а в същото време той самият най-много с мен се занимава да спори и суфлира; обяснява кои са форумни, кои не са, а той сред най-редовните тук. Абе, ярка, колоритна личност, добре че е с нас да ни весели и повдига настроението.

Последна промяна от Soviet_Soldier на съб фев 13, 2021 6:40 am, променено общо 1 път.