Д*йба и майсторите, на всичките приказки колко си разбират от работата и накрая стените са наклонени. Дългите стени са килнати и двете в една посока с 2-3 сантиметра от пода до тавана. Отделно са си оставили ръцете и на други дреболии. Като да види че гредата е с огромен чеп точно по средата и точно нея да сложи на хедъра над най-големия прозорец. Или от всички хубави греди които останаха, той взел най-черната мухлясала и точно нея сложил, щото го домързяло да я премести и да вземе друга. Или на покрива не му достигнали няколко метра 5х5 за скарата за термопанелите и сложил на единия ъгъл 4х8
Ами байно, тая разлика във височината 1 см кво я правим? Да сгънем термопанела малко или да си виси във въздуха?
Тотално разочарование. А ужким препоръчани, на мой приятел приятели... Поне сравнително евтино ми излезнаха, за всичката дървения с покрива - 7 хиляди лв труд, ама сега ще трябва да си дооправя след тях нещата, а това с наклонените стени изобщо не знам какво да правя. Нормално ли е така да са наклонени?

Тотално разочарование. А ужким препоръчани, на мой приятел приятели... Поне сравнително евтино ми излезнаха, за всичката дървения с покрива - 7 хиляди лв труд, ама сега ще трябва да си дооправя след тях нещата, а това с наклонените стени изобщо не знам какво да правя. Нормално ли е така да са наклонени?