вт мар 09, 2021 6:48 amdragozow написа:Един диск е 10-тина лева, не е кой знае каква важна разлика. Относно втория предпазител ми се вижда доста неудобно решение, и едва ли някой си играе да развива и завива болтове, да сменя предпазителите. При тримерите, където предпазителят е един общ с допълнение на щипки ми се вижда практична концепция. По мои наблюдения, даже него повечето хора ги мързи да го свалят и си карат с диска, заедно с частта с ножа за корда към предпазителя.
Главната разлика не е в дръжките, а в окомплектовката, BT има нож за разчистване и предпазител за него.
вт мар 09, 2021 3:18 amVasko 4 написа: Здравейте! Доста четох тук но не намерих отговор на въпроса който ме интересува за това се включвам ако можете да ми помогнете. Искам да си взема моторна косачка спрял съм се на няколко но се колебая коя да е (STIHL FS 490 C-EM ,STIHL FS 260, HUSQVARNA 555RXT и HUSQVARNA 553RS) HUSQVARNA 553RS а тази е много съблазнителна от към параметри и много съмнителна от към пари единствено което разбрах за нея е, че я правят в Япония. Давайте съвети какво да взема, че китайчето ми скъса нервите миналата година. Благодаря предварително.При Husqvarna консумативите са значително по-скъпи от щилските, по тази причина у нас ми прави впечатление, че Stihl са значително по-разпространени. Просто в дългосрочен план експлоатацията на Stihl излиза по-евтина, а като качество съвсем не отстъпват на Husqvarna.