Най - вълнуващия въпрос зимно време.
pechkata - специалист
ср мар 24, 2021 9:32 amspeka_rs написа:
ср мар 24, 2021 8:20 ampechkata написа:
Точно благодарение на вас(разбирачите у форума) е предишната ми греда със "великия" Грейко... :partyman:
Добре, че гредата е била с Грейко, а не с нещо по-кофти.
Че ако беше с нещо по-кофти сигурно щеше да се откажеш от отоплението на пелети на цяло.
Че колко по кофти от това - Грейко само името е голямо...
LazarGanev - "Велик майстор"
Държа в темата да се говори по темата, а не кой къде го сърби. След като не си вече част от клуба, няма какво да се изхождаш тук - нито има за какво да питаш, нито има какъв смислен съвет да дадеш! Само спам!
pechkata - специалист
ср мар 24, 2021 9:16 pmLazarGanev написа:
Държа в темата да се говори по темата, а не кой къде го сърби. След като не си вече част от клуба, няма какво да се изхождаш тук - нито има за какво да питаш, нито има какъв смислен съвет да дадеш! Само спам!
Щот ти бръкнах... :butthead: ли...?
LazarGanev - "Велик майстор"
Бръкнал си си в носа сополанко
stridata - специалист
Прави ми все по голямо впечатление по социалните мрежи, че има нов модел мазохистични същества, който са харесали и следят личност (във Фейсбук примерно) която не харесват и в коментарите само и единствено хейт! Къв идиот трябва да си бе..... pechkata земи се разкарай от тая тема, че почваш да идваш повече на страшно много хора. Нито си желан, нито ни вълнува мнението ти, ни то ме е*е кво ти е мнението.
ср мар 24, 2021 6:46 pmpechkata написа:
ср мар 24, 2021 10:33 amТрифон П.Трифонов написа:

За Притито кой е виновен?
Притито по добре гори от Грейкото - на всякакви мощности... :-D
Само и трябва един контролер от Натурела и една запалка - и ще е трепач горелка... :supz:
... :partyman:
Тоя, освен че има навик да настъпва мотиката, брадвата му не сече на едно място.
пет окт 02, 2020 7:48 pmpechkata написа:
Костилки от вишна и череша - трепач гориво...
Не е само от костилките е това горене а и от горелката - онова Прити зор правеше такива ефекти...
Горелката на Грейко е №1 ... :supz:
чет мар 25, 2021 6:32 pmfilmatoplo написа:
:)
Нали така, г-н грейковец?!
Или не си съгласен, а просто си със зелена усмивка, последно време?!
...приятелски та питам.
filmatoplo - майстор
Съгласен мир да има :) ,не съм грейковец ,ако някой настоява и такъв продукт може да си сложи.
Последна промяна от filmatoplo на пет мар 26, 2021 5:49 pm, променено общо 1 път.
pechkata - специалист
пет мар 26, 2021 3:16 pmfilmatoplo написа:
Съгласен мир да има :) ,не съм грейковец ,ако някой настоява и такъв продукт може да си сложи.
:-D :partyman: :supz:

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: