Новостроящи умниции и инженерни решения - след първата зима, запълват мазетата с бетон, по трудния начин. Включително и новото училище, ново-ново на няма и четирсе години и то....И те така - дет е текло, пак ще тече

нед апр 18, 2021 7:20 pmшоп написа:Идеята не е лоша. Не знам обаче дали има ППР на листи, и как ще става лепенето? Не съм проучвал, и не знам каква му е цената? Нито трайността.
Щом корито от неръждавейка е скъпо помислете за корито от полипропилен.
Всичко друго направено от вътре е пари хвърлени на вятъра.
нед апр 18, 2021 8:39 pmiliya_i написа: Абе вие се бъзикате с Чирачето, .....Аз не се обиждам от никой. Разбираемо е, че всеки разсъждава по различен начин, базиран на личен опит или от прочетеното в интернет.
Та искам да кажа, че условията с подпочвените води могат да се променят с годините. И варианта с дренажа не става, като няма къде да се отведе водата.
нед апр 18, 2021 8:15 pmЧираче написа:нед апр 18, 2021 7:20 pmшоп написа: Другия вариант е вместо воалит да използвам поликарбонат 4 мм. На местата, където се срещат два листа, с добро обмазване със силикон да залепя лента поне 20 см. Да застъпва поне по 10 см от листите.Стефане по-добре PVC на листи 2х1 м е рзмера. / по -евтино е. Като не е изложено на слънце трае много,/ а и има с UV защита, но не ти трябва/. Рожен пласт . Може да питаш и Техномикс , но отдавна не съм ги проверявал за цени.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: