пет дек 17, 2021 4:49 pmcomocompact написа: Здравейте! Когато достигне температура на водата примерно 60градуса, както съм я настроил влиза в режим work modulat но продължава интензивно да подава пелети, достига 65 и угасва.Защо, когато е в модулация продължава интензивно да работи.В меню 4 режима STAND-BY е ON.Благодаря предварително.Намаляй coclea power на 1 степен по малко докато не остане да гори без да вдига или да пада температурата да я подържа без да пада и си ти човека
нед дек 19, 2021 3:02 pmдидкоо написа:Благодаря на колегите за съдействието! Имам и друго питане , въпросът е зададен от колега няколко страници назад....пет дек 17, 2021 4:49 pmcomocompact написа: Здравейте! Когато достигне температура на водата примерно 60градуса, както съм я настроил влиза в режим work modulat но продължава интензивно да подава пелети, достига 65 и угасва.Защо, когато е в модулация продължава интензивно да работи.В меню 4 режима STAND-BY е ON.Благодаря предварително.Намаляй coclea power на 1 степен по малко докато не остане да гори без да вдига или да пада температурата да я подържа без да пада и си ти човека
n-8-2-01 Echaust Chimney ....увеличава или намаля оборотите на всяка степен, равномерно
Това не го разбирам. Нали на всяка степен се има зададени обороти на вентилатора?
n-8-6-18 Exhaust Engine1 1500
n-8-6-18 Exhaust Engine 2 1800
n-8-6-18 Exhaust Engineн3 2000.....
Каква е разликата между двата параметра,8-6-обороти на димния вентилатор на определена степен но 8-2-01