по малко да нагрява не заня ...но може да не работи добре ...т.е да има пропуски в запалването...преди да игори моята често не можеше да запали и палеше от втори опит след като я смених ми се случвало инцидентно да не запали но поради други причини според мен....
ср ное 10, 2021 8:58 pmfilmatoplo написа: Днес си поиграх с една въздушна .Бяха и блокирали лагерите на обдухвашия вентилатор .Явно влиза прахоляк .Тя камината пълна бъркотия пускаше повече пелети при палене ,пуши доста бял пушек и по едно време -бум .Здравейте! Имам Аурига 25kw. Блокира ми подаващият шнек. Почистих всичко както си му е реда но шнека не работи. При ръчно пускане се чуваше думкане и стържене по ламарината но шнека не се върти. Някакъв съвет?Регулирах паленето и стана супер,намалих и подаването на степен 1,че беше доста силна ,цифрата на параметър 10 беше 10 което е 1 секунда ,направих ги на 5 тоест половин секунда .А параметър 18 беше 15 тоест секунда и половина ,оставих си го така .Цифрите не ги гледайте ,на всеки е индивидуално.