ср фев 23, 2022 12:22 amLutchezar написа: Твърда връзка означава че няма контакт и щепсел. Кабелите се фиксират в неразглобяемо съединие. Което е скрито например под онзи панел във викиват който си показал.Демек е просто кутия за клемите и кабелите

ср фев 23, 2022 12:22 amLutchezar написа: Твърда връзка означава че няма контакт и щепсел. Кабелите се фиксират в неразглобяемо съединие. Което е скрито например под онзи панел във викиват който си показал.Демек е просто кутия за клемите и кабелите
вт фев 22, 2022 1:19 pmvuccappella написа: Няма да правя това сам и ще викна квалифициран ел.техник, но все пак искам да знам на теория как ще стане следното, защото ще се вгражда кухнята и трябва да знам какво място да се остави и искам сам да взема матерялитеИ защо?... Всеки квалифициран ел.техник работи с определени "материАли", знае откъде да ги вземе, знае как да ги монтира и може да даде гаранция за работата си!
чет фев 24, 2022 2:10 pmvelas написа:Квалифицирания ел.техник ми е познат, това го пояснявам защото е възможно изобщо да не ми иска пари за смяна на един кабел на фурна или развиване на 1 контакт и т,н, но на мен не ми е удобно да му губя времето за такива неща, ако мога сам да ги свърша.вт фев 22, 2022 1:19 pmvuccappella написа: Няма да правя това сам и ще викна квалифициран ел.техник, но все пак искам да знам на теория как ще стане следното, защото ще се вгражда кухнята и трябва да знам какво място да се остави и искам сам да взема матерялитеИ защо?... Всеки квалифициран ел.техник работи с определени "материАли", знае откъде да ги вземе, знае как да ги монтира и може да даде гаранция за работата си!
Ако му изсипеш една дузина неща, с които не е работил или не ги харесва, няма да ти даде гаранция... И?
чет фев 24, 2022 4:34 pmvuccappella написа: Например, мога сам да си сменя кабела на фурната ...Разбира се че можете!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: