Поръчах двете шайби с болата за 6,50лв пък квото стане, ако не се оправи махам плавния старт и така 

чет мар 17, 2022 6:29 pmkrasi92 написа: Е и решение и пари ли да ти дам. Ако много настояваш ще се договорим. Хвърлил си някакви пари че и доработки за плавен старт от време на време. Не те разбирам.Няма нищо за разбиране, машина която ми трябва чат пат и повече от мерак няма как да струва 4 цифрена сума, ако си вадех хляба с нея тогава оправдава вложението но сега и тези пари са и много.А и не мисля че 650 лева на българския пазар е от евтините китайци, ако да е правена там.
чет мар 17, 2022 9:59 pmkrasi92 написа: Пендулата ти е направена от китаици без желание и това и е качеството. Това е. Като видиш кои им е вносителя може да ти стане ясно що за стока са. Аз такиви пари за от време на време да го ползвам не бих дал.Ем ти не би ама хората са различни, аз обичам да имам инструменти, всякви, веднъж да потрябва но да го имам, всичко сам си правя и после му се радвам
нед мар 20, 2022 8:01 amPIP написа: Тоя звук е от електрониката. Мекия старт и електрониката за постоянна скорост го предизвикват, dewalt-а и ts55 циркуляра ми ръмжат по същия начин при старт и под товар, а и двата нямат биене и ги ползвам от години.Прочети първа страница отново. Очевидно при него не е от електрониката.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: