Най - вълнуващия въпрос зимно време.
6osi6 - майстор
Ще организираш ли касичка, или ще въртиш едно и също като развален грамофон.
Поне дай съвет на resistbody, ако претендираш за достойнство.
вт апр 19, 2022 12:24 pm6osi6 написа:
Ще организираш ли касичка, или ще въртиш едно и също, като развален грамофон.
Поне дай съвет на resistbody, ако претендираш за достойнство.
Дадох му.
Аз избрах Висман 200. За тях мога да кажа какво що. Всъщност, който е внимавал, писал съм неколкократно. Който не е мързелив- ще го намери.
Лазар обясни за Бош как стоят нещата, та относно избора на резистора, смятам вече това за приключено.
Името ми седи отпред- толкос по отношение на достойнство и жалби за подаяния........че и откровени! За пари, кепазе никога!
Ти му мисли!
6osi6 - майстор
Правиш се на 2½. Да ти припомня - resistbody пита къде може да получи отстъпка.
вт апр 19, 2022 1:28 pm6osi6 написа:
Правиш се на 2½. Да ти припомня - resistbody пита къде може да получи отстъпка.
Няма нужда.
вт апр 19, 2022 10:38 am6osi6 написа:
вт апр 19, 2022 1:26 amresistbody написа:
реално висман или бош ще е къде ми дадът по-добра отстъпка... та 5000 ии 7000 на бош струва ли си 350лв на бройка..
Питах на едно място в София, дават 5% за два Боша 7000, цената е 1330, вижда се в нета. 5%. Пуснах едно питане и до Вимакс. Ако някъде ти дават по-голяма отстъпка за Бош пиши тук или на лични.
Не личи да има въпрос, както и от теб, но ти явно си по заинтересован от информация за отстъпка.

Както и от този цитат.
вт апр 19, 2022 11:54 am6osi6 написа:
Ползваш си я за Бургас. Ако е за София, предполагам ще трябва да платя и транспорта.
133 лева не са. С бойлера, помпената и другите са около 6000.
За какво ми е да се правя на нещо и половина?

https://photos.app.goo.gl/42WPtRivhFhVwRK96
Навън е 8 градуса.
Два бр. Viessmann Vitosol 200-FM.
Имаше съмнения, че специалното покритие може да ограничава добива, което аз не забелязвам. Това може да се установи само ако се направи директно сравнение със старият модел.

Може ли да е от полза някому, г-н.......как ви беше името?
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на вт апр 19, 2022 3:08 pm, променено общо 1 път.
6osi6 - майстор
Панели и железа с отстъпка ще си намеря. Ти ако имаш желание може да предложиш цена или дистрибутор на човека на лични. Обещавам да не ти влизам в пощата.
вт апр 19, 2022 3:08 pm6osi6 написа:
Панели и железа с отстъпка ще си намеря. Ти ако имаш желание може да предложиш цена или дистрибутор на човека на лични. Обещавам да не ти влизам в пощата.
Не става въпрос за моето желание. Човекът не е искал подобно нещо.
Ти, ако можеше да влизаш където и да е,...........хахааааа! В лъжовен свят живеем, свят като на кино.
6osi6 - майстор
Трифонов, трябва ми връзка за топломер 1/2 на 110, от къде да го купя? Може да е без отстъпката. Горната част я имам.
Работя само с Щорц. За теб........тип А ще ти стане.
6osi6 - майстор
Седнал си върху телефона. Нищо не ти се разбира.
Така е по добре, вервай ми! Не ти требе да разбираш.

viewtopic.php?f=10&t=42070&start=1230

Тема "Помощ при избор на вид слънчев колектор ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: