От какво да се откаже? Кой да се откаже? Европата ли? ХаХа!
Бе да речем- без газ може, щото е скъп или мирише особено.
Без нефт......айде, да речем, че може.
С какво ще дойдеш да пуснеш газовата ми инсталация, да речем? Или някаква друга, щото газовата е хванала паяжина.
А преди това трябва и да си закусил. Нефтът бил в състава на доста храни.
Очаквам сега някой да каже- бе те, баба ти и дядо ти, се нефт пиеха и чевермето на газ въртяха.
Е, добре де, какво толкова?! Аз мога всякак, още няколко също. Не щото съм Крали Марко (супермен ряпа да яде, че да има пауър), а щото нямам големи потребности, пък и съм научен да се справям.
Ами терасаджиите?!! Кой ще ги нахрани, облече, извози? С какво, след като, дори скъп или пък вонящ, Газът го няма, щот сме курназ?
Опа, Европата де, ама нали щом сме Нато, значи сме и Европа, значи Ние де.
Глобално сме го окъсали- звучи политически, да ме прощава Модератора, но...
Глобално сме обречени да плащаме все по скъпо и по трудно. Няма как.
Бе да речем- без газ може, щото е скъп или мирише особено.
Без нефт......айде, да речем, че може.
С какво ще дойдеш да пуснеш газовата ми инсталация, да речем? Или някаква друга, щото газовата е хванала паяжина.
А преди това трябва и да си закусил. Нефтът бил в състава на доста храни.
Очаквам сега някой да каже- бе те, баба ти и дядо ти, се нефт пиеха и чевермето на газ въртяха.
Е, добре де, какво толкова?! Аз мога всякак, още няколко също. Не щото съм Крали Марко (супермен ряпа да яде, че да има пауър), а щото нямам големи потребности, пък и съм научен да се справям.
Ами терасаджиите?!! Кой ще ги нахрани, облече, извози? С какво, след като, дори скъп или пък вонящ, Газът го няма, щот сме курназ?
Опа, Европата де, ама нали щом сме Нато, значи сме и Европа, значи Ние де.
Глобално сме го окъсали- звучи политически, да ме прощава Модератора, но...
Глобално сме обречени да плащаме все по скъпо и по трудно. Няма как.