чет май 12, 2022 8:15 pmТрифон П.Трифонов написа: вместо да дебна в засада и да са ослушвам като шумкар, просто ще си харча парите за Кеф.Ша стане човек от теби

чет май 12, 2022 8:15 pmТрифон П.Трифонов написа: вместо да дебна в засада и да са ослушвам като шумкар, просто ще си харча парите за Кеф.Ша стане човек от теби
чет май 12, 2022 8:23 pmky-kyy написа:Горещо, без да кондензирам излишно, са надявам да си праФф!чет май 12, 2022 8:15 pmТрифон П.Трифонов написа: вместо да дебна в засада и да са ослушвам като шумкар, просто ще си харча парите за Кеф.Ша стане човек от теби![]()
чет май 12, 2022 8:30 pmТрифон П.Трифонов написа:Надежда всякаква, тук оставете!
Горещо, без да кондензирам излишно, са надявам да си праФф!
чет май 12, 2022 8:44 pmky-kyy написа: ... Ако мислите за децата, инвестирайте в учението им, не в това да им трупате имоти, злата, пари в банки и подобниОня ден срещам клошар. Разхождам кучетата, като обикалям гробищния "парк".
....Наздраве!
чет май 12, 2022 9:25 pmТрифон П.Трифонов написа:Начи, преди бая години, по времето на видеокасетите, зяпах един филм. В интерес на истината, заспах на половината, ама тва не е важно....Та за филма....седи един баш китайски бабаит, пие чайче, чираците му пъдят мухите със салкъмови клонки, гейши му свирят на кавала, самодиви го питат де е Караджата....абе, сяташ са....Отдоле иде кандидат бабаит...Пата-кюта...кандидата с избит зъб, чупен кокал от ребрата и изкривен нос....На другата година са повтаря...на третата пак, на четвъртата, петата......педнайстата.....На двайсе и първата иде пак кандидат бабаита и оня му вика - Аве ей, бастун! За ко идеш пак, ве? Не видиш ли че та бъхтя кат маче у дувар? Не можеш ма би и тва си е!!!! А нашия му отговаря - Аве, калъф!!!! Неска нема да има кютек.... - Ми кво ша има? - злорадства бабаита. А нашия му отговаря - Неска ша има екзекуция.Вади един пищоф и право у челото - Пуф. Бабаита - Въх, уби ма.... И те, така и пак тъй.....
Оставих бастун, с надеждата, че съм стоплил душата му.
чет май 12, 2022 8:15 pmТрифон П.Трифонов написа: 18-19та, га са образовах по Газът, чуждоезични профи форуми носеха информация, че до 10 години Газът няма да е гориво за отопление- споменавал съм го. Съгласен към с Шопен на тоя етап.Всеки знае, че съвременните варианти за отопление в момента са: - газ, пелети, термопомпа с ВОИ, климатици, а дърва и въглища ги отписваме. До преди година месечните сметки на пелети, газ и термопомпа/климатици бяха на кантар, съизмерими. Само за няколко месеца (лято/есен'21) настъпиха големи промени с цените на повечето енергоносители:
пет май 13, 2022 2:02 amLazarGanev написа: ... Тъй че газ и пелети няма как да ги отпишем поне в следващите 20-30 години, а при грешно изиграване на картите по отношение на АЕЦ, може да се окаже най-сигурният ни енергоизточникВикаш, докат сме живи ще има, хаха- обнадеждаващо. А дано!![]()
пет май 13, 2022 7:45 amТрифон П.Трифонов написа: Пелети, докат гората стане по плешива от главата ми.Газ и пелети - докат им намерим заместители. А моженето да плащаме зависи от гледната точка - като осъмнем с цена на битовия ток колкото промишления (както на мен се случи), изведнъж ще забележим, че газът поевтинял
Газ, докат Земята стане по куха от горната.
То, нека има, ама да можем и да си плащаме Новата цена!
пет май 13, 2022 8:13 aminfomar написа: Дано крайната цена е по-ниска от досегашната, както обеща премиера.А дано-ама на дали!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: