Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
feikot - специалист
нед юли 03, 2022 6:23 pmborchoyor написа:
нед юли 03, 2022 5:13 pmТрифон П.Трифонов написа:
Ако не бързаш изчакай анаЛизатора.
Всеки може, но след като има Спец?!
Важното е дискусийка да има и Темата да се развива.

Днес бях в Лидъла. Гледах я зелената чудесия, но Сърцето не ми трепна.
Инак, кутията е някъде метър, демек удобна за возене в автомобил.
По добрият Райдър.
Трифонов, ти кога ги работиш, работите, дето изтъкваш, като си на сека тема мерудия, похлупак и подобни????
Фатмак,пенсионер.
пон юли 04, 2022 12:25 pmfeikot написа:
Фатмак,пенсионер.
В злобата е самата истина.
Благодаря ти, от сърце!

https://photos.app.goo.gl/Pn6Nkot6xMthkCUv6
Платформата те вижда онлайн, а инак си гост- скрит демек.
Има и още един, а вече станаха пет.
Мишки.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Разваляте хубавата тема!! Злобари!
Какво ше кажете за тая косачка? Мисля, че е неунищожима и не зависи от горивото... Мисля да си взема и да давам срещу пари да ми косят ... И да се снимат...

Прикачен файл

A steam powered lawnmower trimming the lawn of the Capitol, Washington D.C., USA, in 1903.jpg
емовлаха - специалист
2-те конски сили и е тва да не ти свършва горивото за ора естете :)
Последна промяна от емовлаха на пон юли 04, 2022 5:13 pm, променено общо 1 път.
borchoyor - специалист
Вие се сбрахте двама, спецове по всичко..... Сега ако се снима "Специалист по всичко" , в главната роля Трифонов, в главната женска n_a..... Ща е бугарин се е шафьор, та и вие двамата.....
Цветомир Димитров - специалист
Едно питане имам както винаги-с нож как се коси на заварка ли или на изстрели?Става въпрос за много изпуснат двор.
Газ до дупка.
Кой не е шафиор, да го......разбира как си иска.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пон юли 04, 2022 5:07 pmborchoyor написа:
Вие се сбрахте двама, спецове по всичко..... Сега ако се снима "Специалист по всичко" , в главната роля Трифонов, в главната женска n_a..... Ща е бугарин се е шафьор, та и вие двамата.....
Панеже и ти се изказа... Поне и илюстрация постни.. Нещо благо, нещо драго... 200 страници се гонят
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
пон юли 04, 2022 4:48 pmемовлаха написа:
... 2-те конски сили и е тва да не ти свършва горивото и ... за ора естете :)
Много убава каката! Тези ти два клипа са жисток пример за водещата роля на естетичното, само глей колко гледания имат...
borchoyor - специалист
пон юли 04, 2022 6:59 pmn_a написа:
пон юли 04, 2022 5:07 pmborchoyor написа:
Панеже и ти се изказа... Поне и илюстрация постни.. Нещо благо, нещо драго... 200 страници се гонят
Да, харесва ми, пАнеже се изказах, не разбрах за илюстрацията, желана от теб, та да я постна???? Явно живеете във форума с Трифун, гледам по всички теми сте компетентИ, нещо май не ви достига.... Физически контакт ли е???? Само ще гадаем, но ако снимат СПВ вий сте фейвърит отсекъде..... Може и по 3 роли наеднаШ

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: