Е, стига де.
През лятото горелките на "Ерато" бяха по 2000-2100. Добри са. Да не са скочили цените?! 

Аз лично се отоплявам с камина на пелети и съм общо взето доста недоволен. Именно затова пускам темата за да се ориентирам към по - евтин и по - сигурен начин на отопление.Нека да припомня горното мнение на Time2Burn понеже именно той отвори тази тема за други алтернативи, точно поради че му е писнало от пелетите.
Пелетната ми камина е доста слабичка, много харчи, иска доста грижи, а и качествени пелети почти не се намират. Цената на пелетите в момента е около 400 лева на тон и продължава да расте. Харча по над тон на месец а реално отоплявам не повече от 50 квадрата. Водата стои на 50° и ако усиля малко разхода се утроява. Задръства се от некачествени пелети и трябва ежедневно основно почистване, пепелта е ужасна, хвърчи навсякъде и цапа адски много.
Master_Kenobi написа: Аз се надявам да дам конкретни данни от един котел скоро.Айде ще чакаме.И бъди сериозен(както винаги де
Master_Kenobi написа:Е, стига де.Нямам идея Мастър ...може и на Ерато да са , но с монтажите и другите дивотии да дойде на толкова. Това ми казаха , това споделямна "Ерато" бяха по 2000-2100. Добри са. Да не са скочили цените?!
takezo написа: ...1 тон = 1000 кг. делено на 40 дена ....25 кг на денТо сметката е малко по-различна. Пиша по памет, че не ми се рови сега из бумагите и дано не объркам нещо тотално., 1 кг. на час ....
Ич не го вервам...
pipbel написа: Сори, не е за мене.Ти новите къщи с кво каза, че (ще) ги топлиш?
Master_Kenobi написа: Чекай да видим какво ще разбера аз. Даже се амбицирах да го търся веднага човека, въпреки че имаме уговорка за другия месец.Търси го, че тука трябват точни данни, за да има яснота.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: