• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
brum - майстор
А, не - внуците са си на децата. Ще ходя, ще им се радвам, ще мрънкам там дето не ги гледат правилно, но до там. Имат си родители - те да си ги гледат.

Целият ми съзнателен живот е свързан с работа. Нямам ред едни фотоволтаици да сложа на покрива от 4-5 месеца щото има по-важни неща от тях. Даже след малко слагам челник и отивам да пускам гофретата зад гипсокартона. Та така - ще работя докато станат на 18 и после ако е писано бегам.

Много offtopic стана май...
nelina_london - специалист
Ти вече си с подово ,така че ТП е повече от логичен избор .На фона на цената на газта , вложението е повече от разумно .Освен това разбираш и от конфигурацията и от изпълнението .Ще следя от постовете ти как се държат ФВ .
Ще добавяш ли конвектори или нямаш нужда от охлаждане ?
brum - майстор
Не мисля, че ще е нужно. Лятно време сме по роднини. Но ако се стигне до там ще пробвам през подовото и ако не стане - ще се сложи самоделен конвектор който да е скрит в нишата над кухненските шкафове. Далеч е още това, че да го мисля в детайли.

Иначе фотоволтаиците са се убили за охлаждане. Такова ти трябва като пече слънце. А точно тогава имаш енергия бол.
Фитилчо - майстор
пон авг 08, 2022 12:38 pmkalin72 написа:
след година-две може и ТП да сложа.
то тогава няма да има смисъл! :lol:
Фитилчо - майстор
пон авг 08, 2022 11:51 pmbrum написа:
Не мисля, че ще е нужно. Лятно време сме по роднини. Но ако се стигне до там ще пробвам през подовото и ако не стане - ще се сложи самоделен конвектор който да е скрит в нишата над кухненските шкафове. Далеч е още това, че да го мисля в детайли.

Иначе фотоволтаиците са се убили за охлаждане. Такова ти трябва като пече слънце. А точно тогава имаш енергия бол.
Едва ли ще стане през подовото да се охлаждаш...
Иначе ако ще е скрит, може да вземеш и индустриални конвектории да пуснеш нещо като вентилация да ти бълва студено. Това, ако си в къща де. Изобщо в къща имаш много опции, но е и по скъпичко де.
пон авг 08, 2022 11:51 pmbrum написа:
...
Излишъка в басейна.
vlax - майстор
пон авг 08, 2022 7:52 pmky-kyy написа:
ПП Пия, не крия, грозен съм, плешив съм, имам белези от операции по главата и по тялото не се обиждам от истината, така че едва ли ще ме засегнете,.....
Ааа,това ти го казваш,не сме те виждали. :)
Само знам,че си народен "будител" :partyman:
пон авг 08, 2022 9:41 pmТрифон П.Трифонов написа:
Смятам да уча внуците да псуват който заслужава, да правят бели.....
Я появи се още един народен "будител" :-D
вт авг 09, 2022 8:08 amvlax написа:
пон авг 08, 2022 7:52 pmky-kyy написа:
.....
Ааа,това ти го казваш,не сме те виждали. :)
Само знам,че си народен "будител" :partyman:
пон авг 08, 2022 9:41 pmТрифон П.Трифонов написа:
Смятам да уча внуците да псуват който заслужава, да правят бели.....ще ги водя за риба, по Балкана, пещери
Я появи се още един народен "будител" :-D
Такова тесногръдие колко душица да съдържа?!
Пак ли си търсиш микрофона? Пазя ти го.
vlax - майстор
Ку ку-то знае за какво става дума :)
вт авг 09, 2022 8:41 amvlax написа:
Ку ку-то знае за какво става дума :)
След като вие си знаете, мен защо ме намесваш?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Избор между термопомпа и котел на пелети." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: