Аз да зема да напрая кафе на пясък, чи да изпийм по една?
Ти нямаш спиране бе, градско!
Ти нямаш спиране бе, градско!
нед сеп 18, 2022 7:28 pmАл_ написа: За пръв път оползотворявам смокинята на 100 %. Днес потекоха първите 12 л течно сладко. Има материал за още толковаОххххх, дано е станала......!!!
нед сеп 18, 2022 7:56 pmТрифон П.Трифонов написа: ...Специално за смокинята, от друг форум научих "техниката".Я пак от кого ?
нед сеп 18, 2022 8:24 pmАл_ написа: ..Между другото, покрай овошките, които смяташ да садиш, ако имаш място хич не се чуди и някой друг лешник да сложиш.Само в някой отдалечен край. И ако му се падне сорт дребен , ама много дребен и адски костелив ?
нед сеп 18, 2022 8:48 pmkr1100 написа:Хм, ще прощаваш, градско! Забравил съм, затуй тъй писах.нед сеп 18, 2022 7:56 pmТрифон П.Трифонов написа: ...Специално за смокинята, от друг форум научих "техниката".Я пак от кого ?![]()
нед сеп 18, 2022 8:55 pmТрифон П.Трифонов написа: @ Градско, новия модел яде ли смокини? Тая година, моя Рошко си отяде- имаме две по трасето за разходка. Даже си отбира внимателно.Не. Ходи и си намира лешници и орехи .троши и плющи. Ама ми носи постоянно паднали круши, ябълки, дюли в краката.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: