Не се притеснявайте а режете печките.купувати си един лист ламарина 3 см.разкроявате го правилно така че да се реже на гилотина и листа стига за една печка даже едно парче остава.Прависе и горе бъбрек така че пушека да не излиза направо а да прави едно завъртане.Долу цялата скара си я направете от тръби 1 цол с лек наклон от към едната страна по принцип ниската част е от там от където влиза студената вода.Става въпрос от разлика половин сантиметър не повече.Тръбите трябва са един цол да не завира водата.Ефекта е поразяващ.Аз съм така.Живеч в две стаи и кухня.Със 7 килограма въглища домбас палене на горно горене от долу я запушвам с една хартия да не взима въздух да гори по бавно 7 часа водата ми е на 80-90 градуса.Топля и банята и бойлер.в къщи се ходи зимата по къс ръкав.даже дразня тези над мен че ще им пусна една тръба и ще топля и тях.Камината стана супер силна.
п.с.камината се разглобява от долу на горе с малка ракета и в ъглите секач и чук става много бързо.
п.с.камината се разглобява от долу на горе с малка ракета и в ъглите секач и чук става много бързо.