• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Имам тука един чесан, търси се младо агнешко, че да го опечем при Шефа, кат си упрай връзката между точките на потенциална разлика.
То голяма философия.
Друг вариант е Шефа да разпрати покани на избрани люде, като всеки си носи кот има- знания, желание, фазоуказатели и др. електроприложима апаратура.
Докат са подготви акцента на събитието, все нещо ще се измисли по Темата и решението ѝ.

На някой ако не му стига желание или капацитет- агнето от мен.

Шефе?!
MamaMy - майстор
Да бе, на служител на Звездев ти да му носиш манджа! Той Иван няма кулинарно предаване. Ще си погостуват взаимно и ще сготвят за почерпката. Може и да не е агне. И на морски специалитети ще сме доволни. :wink:
Avas_co - майстор
По това време на годината, агнетата не са ли вече шилета?
Virtex - майстор
Извинявам се на всички отговорили по темата.

Възможност да чета и проверя каквото и да е ще имам по-късно. Когато това стане, ще спомена резултатите от проверки, опити и експерименти.

До тогава няма да има какво да добавя от моя страна :)
Както предположих.
ср ное 02, 2022 6:28 amТрифон П.Трифонов написа:
Влиза/намесва се, само когато стане напечено, а тогава обикновено е късно.
Темата не е завършена, което означава, че за него този проблем не е проблем, след като толкова време...
Ташко,
ср ное 02, 2022 8:20 amAvas_co написа:
Голям рев е имало - "Ама, другаркоо, той ни обижда"
:lol: :lol: :lol:
Пък "другарката" се не обажда, какво няма да се притесните.
В другата помолих Шефа да публикува евентуално реване, от мен.
Въпреки, че не си конкретизирал, предполага се кого визираш.
Е, такова не последва, та потенциално ставаш и клеветник. Не е важно.
И друго,
ср ное 02, 2022 9:29 pmAvas_co написа:
По това време на годината, агнетата не са ли вече шилета?
Който разбира, знае и намира.
Искам да кажа, че си държа на думата- от мен е иЯгнето, по всяко време на годината. Прясно курбанизирано.

Няма връзка с проблема, но да се похваля- завърших отдавна планиран проект.
Остава да изградя къщичка за генератора, да го паркирам и съм готов за каквото трябва.
Напълно покрива нуждите на домът ми, само здраве да има.
Монтирах си AVR, тестовете преминаха успешно, от първи път- доволен съм.
Няма драми с плаващи фази, въпросителни с нули, заземителни колци и пр. Сичко е "Ток и жица".
Virtex - майстор
Почти е време за развръзка.

Оказа се неосъществена/липсваща връзка между ПВ-А2 заземителният кабел и СВТ-то (схемата от първият пост - зеленият ПВ-А2 <-> СВТ )

На по-късен етап (това е по-вероятното) връзките са били сменяни за добавяне на контролен електромер или преправяне на таблото и не е направена връзката между заземителният проводник и този в СВТ-то.

Лично акъла ми не го побира кой е оставил такова недоразумение при наличие на 3-проводна система и е вързал само 2 от 3 проводника при преправянето, но е факт. Системата оригинално си е била със заземление, но явно някои е преценил, че шареният проводник не е необходим :)
hidrazin - майстор
Разгеле!
Да'н тъ мисля повече...
:partyman:
От това мнение, та до долу. аВаско също има 10ки.
viewtopic.php?f=11&t=69099#p1115250
Натам вече е чесало големо.

Хидра, не му е било проблем, щом го влачи толко време. Дори като загатното е, а не твърдо развръзка.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Проблем с ел. инсталация - напрежение между земя и нула" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: