чет ное 10, 2022 7:33 amkozl написа: Аз се напатих с 10 броя закупени от Кауфланд или от Лидл, не помня, но бяха на промоционални цени. А и за "късмет" затрих касовата бележка и така загубих гаранцията. Същевременно има от същата марка, купувани доста отдавна на цени когато бяха по към 9 лева и си светят още.Аз пък точно наобратното. Закупих 3 кашончета + оше 4-5 единични. Толкова бяха останали дневна бяла светлина. Смених на целия апартамент + входа и няколко на село. От същата промоция по 3 лева. До сега нямам нито една изгоряла. На предната ми работа бяха вдигнали ръце от ментаци. Където сложих лед Осрам не повторих. Дори се принудих с перманент да пиша по корпуса "Крадени от..... и датата на закупуване" за да следим гаранцията защото започнаха да ги подменят с разни Вито боклуци през почивните дни. В тоалетните се наложи да лепя плафоните с полиуретан. Крадливо племе сме си.
И доста О-срам халогенни смених на предишната кола, докато се откажа от марката и минах на Хела.
Требе да падат крушите, за да не падне дървото що ги ражда![]()
пет ное 11, 2022 1:24 amHoвoceлckи написа: Ясно беше от самото начало, че си знаеш, че проблема е в майстора ти. Само ти трябваше потвърждение от някого. Е - получи го ... от някого. Викай го пак този майстор, заври го в кучи гъз, но да направи каквото трябва за да спрат да ти горят крушките. Ако въпреки всичко не се справи, повикай Lutchezar. Той на всяка цена ще направи, така че повече да не ти "изгарят крушките много бързо на въпросната лампа".Силно предположение е това за майстора, но не търся потвърждение. Търся отговори, защото явно че се е породил проблем и преди да дойде майстора.