Всичко за озеленяването от домашни цветя до дървета за градината
емовлаха - специалист
Не е нужно да я пипаш, предвид оборудването и, Щил-а е и на малък диаметър на косене няма какво да го товари, ако се натовари някъде леко скъсяваш кордата в камък или нещо друго и мощ колкото искаш, косенето не е кат трионите :) просто трябва да си подбираш правилната корда или да слагаш ножа, другото е глава със сменяеми нишки . колкото къси си ги отрежеш толкова там може и да варираш със диаметъра на кордата но колко ще ти издържи редукторчето не мога да ти кажа
Мотора трябва да го чувстваш, за да си с правилният темп на "подаване".
От това зависи всичко, което касае машината, общата производителност, както и състоянието на собственият ти кръст/гъз.
Косенето ще го уча.
Soviet_Soldier - специалист
нед дек 18, 2022 8:51 pmТрифон П.Трифонов написа:

Извинявам се, но няма да споделя открито, в темата. Ще ти пусна на ЛС.
Докато обелиш дума, новобранците печатат тапии и докторантура защитили.
При жените, като достигнат една определена възраст и почват да преживяват за всяка глупост, да не кажа вдетиняват, му се викаше "Менопауза". Ще ме подсети ли някой за мъжете подобна терминология има ли? :lol:

Не бой се ТрифУне, споделяй смело своите нанотехнолоигии, нали все пак си мъжага, мнението на "тия са маникюра" не би трябвало да те притеснява. :-D
емовлаха - специалист
нед дек 18, 2022 9:20 pmТрифон П.Трифонов написа:
Мотора трябва да го чувстваш, за да си с правилният темп на "подаване".
Пример -тамън косата намали кордата и са съвзе и Румънягата почна да я шамари - веднъж, че и два пъти а главата на хуска отпуска и както коси до земята ниско закъса, иначе не е проблем изкосил е мястото, факта, че е без предпазителя няма какво да го спира, аз ако вляза в тая трева с кръгла корда като него и предпазителя ще ме направи от главата до петите зелен. Ще я кося следобяда като няма роса, ако влезеш ти със усукана корда може и да сте наравно :)
нед дек 18, 2022 6:52 pmSoviet_Soldier написа:
В смисъл да се появя? Трябва да превръщам в събитие всеки път, в който запаля бензинов инструмент, като теб ли? :lol:
...
https://photos.app.goo.gl/Vu7ia9CDXtX7QybAA

Всеки път, когато докосна мой инструмент, за мен е събитие.
Заедно с работата, носи ми и удоволствие.
емовлаха - специалист
пон дек 19, 2022 5:54 pmТрифон П.Трифонов написа:
нед дек 18, 2022 6:52 pmSoviet_Soldier написа:
В смисъл да се появя? Трябва да превръщам в събитие всеки път, в който запаля бензинов инструмент, като теб ли? :lol:
...
https://photos.app.goo.gl/Vu7ia9CDXtX7QybAA

Всеки път, когато докосна мой инструмент, за мен е събитие.
Заедно с работата, носи ми и удоволствие.
З..о за подарък купувах. Евтината мен не ме кефи. Ползвай я със двутактова смес да не се забравя аромата и ще е фън шуй :) На колегата подарих му и двутактова смес със НР 1:40 така си омаслява бензина той :-D Смях падна но и се зарадва :)
Цветомир Димитров - специалист
Изпразних резервоара на машината преди 20тина дни и още не е изветрял бензина,това какво говори-за качеството на бензина или на липсата на течение и светлина в стаята?
Страхотна идея! Имам синтетика на Ипон, с аромат на ягода. Имам и Мотул за кросаци.....
Утре ще са тестове, с по капка на запалка.

Цвето, добре си направил, че си излял бензина. Бръмка ли я докато изгасне?
Така си зазимявам машините, дори опъвам смукача и работи още няколко секунди.
Миризмата защо те притеснява? Няма да мирише на пролетни цветя я?!
Съвременните бензини са бъкани с добавки.
Цветомир Димитров - специалист
Излях го защото ходи на доктор машината,иначе я държа с гориво и припалвам чат-пат.
вт дек 20, 2022 11:44 amЦветомир Димитров написа:
Излях го защото ходи на доктор машината,иначе я държа с гориво и припалвам чат-пат.
А, вярно бе! Кажи какво каза доктора де!

Тема "Моторна коса тример каква ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: