Нека намерим най-тънките цени.
kr1100 - майстор
чет фев 09, 2023 6:44 pmXpacTa написа:
Тези прецизни "инструменти" в ляво дали са на добра цена? Трябва ми триъгълен бит и се оглеждам откъде да заприходя.
Не са . Преди 2-3 месеца имаше в Кауф- а за под 8 лв к-т. Взех го заради триъгълния винт.
Последна промяна от kr1100 на пет фев 10, 2023 12:18 pm, променено общо 1 път.
radius - майстор
Аз па си взех на Шаоми на добрата цена от 40+ лв , ама са много барнати и уж държеливи (май wiha имат пръст)
https://avatars.mds.yandex.net/get-mpic ... .jpeg/orig
MamaMy - майстор
Oт Башмайстора са ми изпратили една брошурка и има два комплекта инструменти (гидории) на примоция. Единия беше на Макита https://bashmaistora.bg/unior-scatprod1 ... Show=15687
behwolf - специалист
Здравейте, каква би била причината в батерия 20V Parkside, която като се сложи на винтоверта тръгва да върти и след 2-3 секунди изключва. Батерията показва, че е 100% заредена. Все още в гаранция 3 г., а едва ли е ползвана повече от 15-20 пъти, че се чудя дали да ходя в магазина им и да я оставям гаранционно. Имам втора батерия, там си работи и проблема не е във винтоверта.
kozl - майстор
Сменяй батерията - има клекнал елемент в нея.
kr1100 - майстор
нед фев 12, 2023 1:01 pmbehwolf написа:
Здравейте, каква би била причината в батерия 20V Parkside, която като се сложи на винтоверта тръгва да върти и след 2-3 секунди изключва. Батерията показва, че е 100% заредена. Все още в гаранция 3 г., а едва ли е ползвана повече от 15-20 пъти, че се чудя дали да ходя в магазина им и да я оставям гаранционно. Имам втора батерия, там си работи и проблема не е във винтоверта.
Няма такова нещо като 3 години гаранция на такава батерия.
Проблема ти е в батерията - нова.
ddenkov - специалист
нед фев 12, 2023 3:01 pmkr1100 написа:
нед фев 12, 2023 1:01 pmbehwolf написа:
Има има! Зависи от батерията в упътването си пише.
Andri01 - майстор
Ако е закупена заедно с машинка-води се консуматив и няма гаранция. Ако е закупена отделно-само батерия или със зарядно има гаранция .
Lutchezar - майстор
Имаше някъде инструмент с батерия и с две книжки в куфарчето, в книжката на батерията си пишеше: "гаранция 3 години".
Та явно е на периоди и фирмена политика по времето на покупката. По някое време и на разпродажбените артикули даваха гаранция като на нормални с условието че няма ремонт и замяна, а има връщане на сумата. Което пак е нещо.
kozl - майстор
нед фев 12, 2023 3:01 pmkr1100 написа:
Зависи от Лидъла. Някъде в разделите по темата съм писал как в един отказаха, в друг ми смениха батерията. Но това за допълнително закупена батерия, при която в опаковката пишеше гаранция 3 г.

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: