• 1
  • 2
Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
Здравейте , моля за мнение за перфоратор , купих си от LIDL перфоратор 1050 W ,за не профисионална употреба , днес го отворих и реших да го пробвам как работи . ПРИТЕСНЕНИЕТО МИ Е СЛЕДНОТО , когато го пуснах излизат искри от задната част на машината ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е ( ДА ГО ВРЪЩАМ ЛИ ) казаха ми че като е нов е нормално докато улегнат четките , но много държа на вашето мнение , благодаря предварително
Andri01 - майстор
Връщай го! Чупи краищата на четките!
Градско, да не бъркаш нещо?!

Иво, ще го върнеш когато се счупи.
Може и сега, но може да сгрешиш.

пп. Леле, тоя хукна!
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на нед фев 12, 2023 12:30 pm, променено общо 1 път.
Chefo77 - майстор
Електромотор, няма нищо странно да искри откъм четките. Ако хърка, пращи и мирише - вече си е за притеснение.
Освен изброеното по горе, забележима липса на мощност.
Връщал съм такъв уред, след само 3 минути работа. Е, признавам- оставих го да изгори.
Да не го предложат на друг, като разопакован и после да намерят причина да не уважат гаранцията.
нед фев 12, 2023 12:30 pmChefo77 написа:
Електромотор, няма нищо странно да искри откъм четките. Ако хърка, пращи и мирише - вече си е за притеснение.
Работи добре , има мощност , да при първото пускане имаше малко миризма но най вече ме притесниха искрите
Бачкай спокойно и смело!
При застрахователно събитие ще ти върнат парите.
Почти убеден съм, че няма да се стигне до там.
нед фев 12, 2023 12:02 pmAndri01 написа:
Не е ли нормално в началото като е нов докато четките се напаснат да искри
нед фев 12, 2023 12:43 pmIvomad написа:
нед фев 12, 2023 12:02 pmAndri01 написа:
Не е ли нормално в началото като е нов докато четките се напаснат да искри
Бачкай вместо да го мислиш!
Ще искри докато сдаде фронта, а това може да стане когато вече си се пенсионирал.
Chefo77 - майстор
нед фев 12, 2023 12:37 pmIvomad написа:
нед фев 12, 2023 12:30 pmChefo77 написа:
Работи добре , има мощност , да при първото пускане имаше малко миризма но най вече ме притесниха искрите
Началната миризма е ясна, нормална е. Говоря за тежка миризма на изгоряло, съпроводена от хъркане - т.нар. кръгов огън.
Работи и да не ти дреме, ако стане нещо, си имаш гаранция.
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос за перфоратор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: