съб фев 18, 2023 8:59 pmТрифон П.Трифонов написа: Явно и аз не се изразявам ясно, но повтарям- бих купил едно камионче, което на мен, Калин, Прасимир и поне още двама, ще оправдае разходите до софиянско.Като типичен българин отворен като на стар райбер кенефа ...ама на приказки....айде купувай и карай в София ...
Хипотетично, понеже не съм от София. Вече напазарих. Обмислям довършителен шопинг.
Лазаре, мотокаря на ръка пеття тона, одма, а Прасимир взе да се маже в калта.
Закарай им, те да си помислят, пък ше изчакаш да са накумят.
пон фев 20, 2023 10:07 amsilent написа:Нещо такова.съб фев 18, 2023 8:59 pmТрифон П.Трифонов написа: Явно и аз не се изразявам ясно, но повтарям- бих купил едно камионче, което на мен, Калин, Прасимир и поне още двама, ще оправдае разходите до софиянско.Като типичен българин отворен като на стар райбер кенефа ...ама на приказки....айде купувай и карай в София ...
Хипотетично, понеже не съм от София. Вече напазарих. Обмислям довършителен шопинг.
Лазаре, мотокаря на ръка пеття тона, одма, а Прасимир взе да се маже в калта.
Закарай им, те да си помислят, пък ше изчакаш да са накумят.
Не да не се е случвало и нищо странно, на края на голямото село от ТИР да се разхвърлят на няколко по малки товарни средства, нетипично "сайлънт".
Имаше индикации, последва предложение, след което мълчание. Само писания,у Форумо.
Ако не си прочел или тактично си подминал, те ти синтезирано, затворко.
viewtopic.php?f=10&t=27143&start=3040#p1127183