Повторен пост
Последна промяна от nork на ср фев 22, 2023 5:51 am, променено общо 1 път.
ср фев 22, 2023 3:51 amnork написа:Е на 112 се ибадихме със строителя няколко минутки след инцидента и видео записи им бяха предадени. Ама жалба ще ми трябва защото репатрирането ще ми струва над 1000лв ако трябва да го вадя аз със специализиран кран.
Никакви жалби, подавай сигнал към 112 да пращат патрулка, предай им запис им запис и приключвай
ср фев 22, 2023 6:01 amskostadinov написа:ср фев 22, 2023 3:51 amnork написа:Копия на записите имаш ли? Мисля, ти трябва и адвокат, за консултация.
... видео записи им бяха предадени...
ср фев 22, 2023 7:18 amn_a написа:ср фев 22, 2023 6:01 amskostadinov написа:Разбира се видео записи имам, нали съм ги качил по-гореср фев 22, 2023 3:51 amnork написа:Копия на записите имаш ли? Мисля, ти трябва и адвокат, за консултация.
... видео записи им бяха предадени...
Консултирах се и с адвокати 2бр (близки приятели и роднини).
Вися тук в КАТ да си взема протокола сега, но сега ми се обади строителя. Оказа се, че през нощта освен, че човека изпрати пътна помощ с идеята да мъчи да извади колата и да потули случая, по някое време се е върнал и е оставил бележка на колата. Извинява се неудобството и е оставил номер да се свържем. Явно ще успеем да се разберем човешки без намесата на полицията и съда.
ср фев 22, 2023 8:20 amskostadinov написа: ... Явно ще успеем да се разберем човешки без намесата на полицията и съда.Е, след КАТ и протокол няма да се разберете човешки
...
ср фев 22, 2023 9:11 amDessie написа: държавата ще го съди и ще те привикват за свидетел в следващите няколко годинки, особено познавайки натовареността на софийската съдебна с-ма. Има възможност да се присъединиш към държавата като ищец, стига съдията да позволи и исканията ти да са разумни.Ако се отаже да го съди няма да ходи никъде... имам подобен случай с пиян който отказах да съдя и не са ме викали никъде..
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: